(Last Updated On: July 3, 2019)

Un român din Spania, administratorul paginii El Emigrante, povestește cum este cu siguranța copilului său. Îl lasă singur la joacă, comparativ cu ce se întâmplă în Anglia.

El Emigrante: „Tocmai am închis cu un amic de-al meu care locuiește in Londra si are un copil de o vârstă cu al meu, adică vreo 12 ani.
Intre altele, ii spuneam ca fiu-meu e afara cu niște amici de-ai lui printr-un parc din zona.

Român în Spania. „Pe la voi in tara in care stați, cum e cu siguranța copiilor? Ii lăsați singuri sa se joace afara de mici? Eu aici in Spania îl las liniștit, politia este permanent pe strada, e instruit sa nu plece cu necunoscuți, urla daca pui mana pe el, ma uit pe GPS si vad pe unde este oricând vreau, de fapt el merge la școală singur de la 9 ani...” 1

Omu’ ma întreabă daca este si cu părintii vreunui copil dintre ceilalți. Când a auzit ca sunt singuri, a rămas uimit, ca zice ca in Anglia e imposibil pana la 14 ani sa-l lași singur afara si ca e si periculos ca sunt o grămadă de tâmpiți drogați sau cu mintea-n pom, sau pedofili… care ar putea sa le facă rău copiilor.

Eu aici in Spania îl las liniștit, politia este permanent pe strada, e instruit sa nu plece cu necunoscuți, urla daca pui mana pe el, ma uit pe GPS si vad pe unde este oricând vreau, de fapt el merge la școală singur de la 9 ani… fără probleme.
Pe la voi in tara in care stați, cum e cu siguranța copiilor? Ii lăsați singuri sa se joace afara de mici?”