(Last Updated On: July 13, 2019)

Elvețianul Roger Federer i-a oferit câteva sfaturi Simonei Halep, înainte de finala de la Wimbledon.

Acesta a vorbit la conferința de presă de după victoria cu Rafa Nadal despre Simona Halep și despre ce trebuie să facă pentru a câștiga primul titlu la Wimbledon.

 Roger Federer, citat de Gazeta Sporturilor: „Să încerce să câștige, nu? Trebuie să ai o mentalitate de învingător! Nu poți gândi «Sunt în finală. Joc cu Serena și nu am nicio șansă». Dacă faci asta, cu siguranță vei pierde.

Roger Federer, sfaturi pentru Simona Halep, inainte de finala de la Wimbledon. „Dacă faci asta, cu siguranță vei pierde” 1

Trebuie să ai mentalitate de învingător. Să spui că «Merit să fiu aici! Mi-am câștigat locul aici! Joc bine». Nu ajungi în finală cu un joc mediocru! Bine, unii o fac, dar în mod normal nu se întâmplă asta. Trebuie să aibă încredere în ea și să se bucure. Bine, asta la final, când câștigi!

Simona trebuie să fie concentrată și să nu creadă că e un moment prea mare pentru ea”.

Irina Ionescu Homoriceanu: „16.00. Trecute fix. O finală feminină de zile mari. Simona Halep vs. Serena Williams. Emoții cât casa. #Halep are toată admirația, dragostea, respectul şi susținerea mea. Indiferent ce. Careul de aşi, Wimbledon 2019 – Simona Halep, Serena Williams, Roger Federer, Novak Djokovic”.