(Last Updated On: July 26, 2019)

O româncă aflată în vacanță pe o plajă din Toscana a salvat două fetițe de 9 și 10 ani de la înec.

Întâmplarea a avut loc pe 24 iulie, în jurul orei 17.30. Fetițele s-au îndepărtat fără să-și dea seama și au ajuns într-o zonă în care fundul mării devine brusc adânc.

Respect! Româncă din Italia eroină pe o plajă din Toscana, a salvat două fetițe de la înec: ”Sunt foarte fericită că am reușit să intervin la timp” 1

Când cea mai mică a fost acoperită și a înghițit apă sărată, sora cea mare a intrat și ea în panică. Din fericire pentru cele două copile, românca le văzuse la timp și a anticipat că se poate întâmpla o nenorocire, scrie gazetaromaneasca.com

”La început se jucau aproape de mal, dar s-au îndepărtat și s-au îndreptat către un loc unde fundul mării e mai adânc. De îndată ce le-am văzut cum se agită, mi-am dat seama că nu știau să înoate. Am dat alarma și i-am avertizat pe colegii mei, apoi am alergat în apă”, a povestit Petrea. ”Fetițele au fost aduse cu bine la mal.”, a mai spus ea.

“În mijlocul atâtor oameni care au venit să vadă ce se întâmplă, din fericire a existat și o asistentă medicală care să mă ajute”, conchide Petrea .

”Sunt foarte fericită că am reușit să intervin la timp”, a declarat românca presei italiene, care a declarat-o eroina zilei.