Răzvan Chiruță: „Cineva ne-a lovit mașina într-o parcare publică, azi, în Târgu Jiu, în timp ce noi eram în altă parte. După ce am văzut lovitura, șoc. O fată ne aștepta…”

(Last Updated On: July 14, 2019)

Cele mai des intalnite accidente in trafic sunt tamponarile usoare in urma carora ambii soferi suferă doar o serie de avarii minore la automobile.

Genul acesta de accidente trebuie rezolvate amiabil între cei doi șofer, doar că la noi de multe ori când cineva lovește o mașină într-o parcare nu mai stă la discuții și încearcă să se facă nevăzut.

Răzvan Chiruță: „Cineva ne-a lovit mașina într-o parcare publică, azi, în Târgu Jiu, în timp ce noi eram în altă parte. După ce am văzut lovitura, șoc.  O fată ne aștepta...” 1

Mai există însă și excepții.

Răzvan Chiruță a scris pe Facebook: „Cineva ne-a lovit mașina într-o parcare publică, azi, în Târgu Jiu, în timp ce noi eram în altă parte. După ce am văzut lovitura, șoc.

O fată ne aștepta.

Să ne dea asigurarea.

Am avut un amestec de sentimente: de furie pentru pagubă (nu mare, totuși), dar și de respect pentru cea care nu a fugit de la locul incidentului, cum fac(em) mulți când nu există martori.

Era tristă că îi va crește prețul la asigurare, că a stricat și mașina proprie, cu care venise de departe. Dar a stat sa completăm actele și și-a cerut scuze de mai multe ori.

Aproape că ne-a trecut supărarea, în fața atâtor scuze.

A, am uitat să zic: era italiancă.😀”