(Last Updated On: July 16, 2019)

Rareş, băieţelul român căzut de la etaj, în Luton, în urmă cu trei săptămâni a fost salvat şi e din nou în braţele mamei.

Pe 27 iunie, Rareş a căzut de la etajul unu al clădirii în care locuia împreună cu mămica lui, la Luton, în Anglia. Un român s-a aflat împreună cu partenera lui în acele momente chiar acolo şi după ce a acordat primul ajutor, a relatat accidentul, scrie observator.tv.

Rareş, băieţelul român din Anglia căzut de la etaj, a fost salvat şi e din nou în braţele mamei. „Din fericire eu și Alexandra Iorga care este antrenată in prim ajutor( First aid ⛑) am fost in câteva secunde lângă copilaș și am ajutat până la ...” 1

“Azi in centru in Luton ( Marea Britanie ) un copil de aproximativ 2 anișori a căzut de la etajul 1 al imobilului in care locuia cu mămica lui o tânăra româncă, doar o clipă de neatenție trebuie și se poate întâmpla ceva foarte rău care să-ți marcheze toată viața.

Din fericire eu și Alexandra Iorga care este antrenată in prim ajutor( First aid ⛑) am fost in câteva secunde lângă copilaș și am ajutat până la venirea paramedicilor, acum este la Spitalul Luton & Dunstable cu copilașul și mămica lui, să sperăm ca totul va fi bine pentru ambii!”, a scris Mario Mocan.

Bărbatul a revenit marţi, 16 iulie, cu o nouă postare şi o fotografie cu micuţul Rareş, în braţele mamei lui: “Dumnezeu a trimis o rază de soare către Rareș și familia acestuia, băiețelul care a căzut de la etajul 1 al unei clădiri din Luton ( Marea Britanie) pe data de 27 Iunie, aseara a fost #externat.

Doctorii au zis prima dată că va avea nevoie de câteva luni bune până să fie externat pentru că a suferit două intervenții/operații, una la cap și una la splină. Se pare că #Rareș este un luptător, după nici 3 săptămâni a ajuns acasă.

Aseară târziu am fost la familie și totul este foarte bine, au nevoie de liniște și de multe rugăciuni pentru a trece peste lunile care urmează. Și-au luat in chirie un flat nou singuri iar acum îl pun la punct pentru ce are nevoie o familie.

Alexandra Iorga este foarte fericită pentru că a avut șansa să facă o faptă buna pentru acest băiețel, eu și Alex vom fi mereu lângă ei cu tot ce putem.

Vă mulțumesc tuturor pentru rugile și gândurile bune care le-ați avut in tot acest timp, când suntem uniți putem face multe! 💙💛❤️”.