Nora Pavel: „Dacă tu crezi că să cumperi apă e semn de prosperitate, de statut, dă-mi voie să-ți înțep balonul: ești un prost fudul….Dacă ai trăi într-o țară civilizată, NU ai fi nevoit să cumperi apă. Deci, nu, nu mă impresionezi cu sticla ta de Dorna, bogătanule! E apă! APĂ CHIOARĂ! Nu e șampanie, nu e coniac de 15 ani, nu e vin. E apă! PS: de câte ori cumpăr un bax de apă și-mi rup spinarea cărându-l la mașină sau …”

(Last Updated On: July 8, 2019)

România se laudă cu râuri, lacuri dar care sunt murdărite cu simț de răspundere cu bidoane de plastic sau gunoaie. Apa de la robinet ar trebui să fie sfântă dar mulți nu au încredere în ea. Și pe bună dreptate. Cum să riști să dai copilului ce curge pe robinet? Mai ales când curge maronie și companie te asigură că este bună de băut?

Pe Facebook, Nora Pavel a scris: „Dacă tu crezi că să cumperi apă e semn de prosperitate, de statut, dă-mi voie să-ți înțep balonul: ești un prost fudul.

E fix invers: să cumperi apă dovedește că faci parte dintr-o societate vai de capul ei, care nu e capabilă să asigure apă potabilă SIGURĂ. De ești tu nevoit s-o cumperi. Că presupun că de-aia o cumperi, nu că ești snob și atât. Degeaba ieși la restaurant și comanzi kobe, dacă n-ai încredere să bei apă de la robinetul de acolo.

Nora Pavel: „Dacă tu crezi că să cumperi apă e semn de prosperitate, de statut, dă-mi voie să-ți înțep balonul: ești un prost fudul....Dacă ai trăi într-o țară civilizată, NU ai fi nevoit să cumperi apă. Deci, nu, nu mă impresionezi cu sticla ta de Dorna, bogătanule! E apă! APĂ CHIOARĂ! Nu e șampanie, nu e coniac de 15 ani, nu e vin. E apă! PS: de câte ori cumpăr un bax de apă și-mi rup spinarea cărându-l la mașină sau ...” 1
Nora Pavel: „Dacă tu crezi că să cumperi apă e semn de prosperitate, de statut, dă-mi voie să-ți înțep balonul: ești un prost fudul....Dacă ai trăi într-o țară civilizată, NU ai fi nevoit să cumperi apă. Deci, nu, nu mă impresionezi cu sticla ta de Dorna, bogătanule! E apă! APĂ CHIOARĂ! Nu e șampanie, nu e coniac de 15 ani, nu e vin. E apă! PS: de câte ori cumpăr un bax de apă și-mi rup spinarea cărându-l la mașină sau ...” 2

Asta se-ntâmplă în țările din lumea a treia. La noi și la africani, e ”normalitate” să cumperi apă.

Dacă ai trăi într-o țară civilizată, NU ai fi nevoit să cumperi apă.
Deci, nu, nu mă impresionezi cu sticla ta de Dorna, bogătanule!

E apă! APĂ CHIOARĂ! Nu e șampanie, nu e coniac de 15 ani, nu e vin. E apă!

PS: de câte ori cumpăr un bax de apă și-mi rup spinarea cărându-l la mașină sau sus, în casă, mă simt umilită. Mi-e jenă. Mă simt cel mai prost om din lume. Cum? Trăiesc într-o țară care nu-i deșertică (încă) și trebuie să car apă? Asta-i senzația pe care o trăiesc. Nu, neicușorilor, nu mă simt ”barosană” că mi-am luat 12 litri de apă, să am ce bea o săptămână”.

Așa apă a curs la Alba Iulia, zilele trecute:

„Cappuccino”, „cafea” sau „ceai”, direct de la robinet. Așa numesc locuitorii mai multor localități din Alba lichidul murdar de care au parte de mai multe zile, după avaria majoră produsă la Oiejdea de constructorul lotului II al Autostrăzii Sebeș-Turda, anunță alba24.ro.

„Mulțumim că ne-ați prevenit, stăm în căldura fără apă nici la WC nu putem merge. O dați că e de vina lui „Dorel” de la autostradă dar când a venit apa maro o lună nu ați zis nimic, ați tăcut chitic. Factura o să vină tot aceeași, după ora 21:00 apa tot murdară va fi și o vom consuma aiurea fără să o putem folosi cum trebuie. Servicii de calitate, marca Apa CTTA Alba cărora nu le poți ajunge la nas că îs firmă cu pile”, au scris cetățenii din Ocna Mureș, pe pagina de Facebook.