(Last Updated On: July 20, 2019)

Monica Tatoiu se întreabă de ce își bat joc de TaAROM, pentru a fi vândută mai ieftin? Când in companie sunt angajate doar rude pe pile ce ar trebui să se întâmple cu compania? Sa fie susținută cu banii de la spitale sau scoli?

Monica Tatoiu: „De 5 zile Tarom pe Munchen București pleacă cu 30-60 minute întârziere. Minciuna livrata pasagerilor că e trafic mai mult decât normal.Nu că avionul nu a venit la timp și a pierdut culoarul de zbor? Cine își bate joc de companie? Ca să o vândă ieftin?”

Monica Tatoiu: „Cine își bate joc de TAROM? Ca să o vândă ieftin? De 5 zile Tarom pe Munchen București pleacă cu 30-60 minute întârziere. Minciuna livrata pasagerilor că e ...” 1

Zeci de percheziţii au avut loc la îneputul lunii, la sediul sindicatului tehnic al companiei de stat TAROM, dar şi acasă la unii dintre angajaţi şi la liderul lor de sindicat. Piese valoroase ar fi fost vândute pe furiş unor firme concurente. De la motor de avion, până la combustibil şi calculatoare de navigaţie. În timp ce TAROM strânge pierderi uriaşe şi repară aeronavele mai scump decât orice altă companie aeriană, anunță Observator TV. 

Ancheta DIICOT privind acuzaţiile de delapidare şi corupţie ar fi pornit de la un raport al Corpului de Control al premierului, unde se arată că lipsesc sute de piese: de la şuruburi, până la calculator de navigaţie sau de presurizare a aeronavei şi chiar şi un motor de avion.