(Last Updated On: July 1, 2019)

250 de actori au ieșit duminică la un protest față de tăierea fondurilor de către guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă.

Marius Florea Vizante:
De la protest:
”Bravo psd,
Lefuri nu mai e,
Nu mai e cultură
Este decât ură!”
”Decât Veorica
Mai bine nemica!”
Ar fi de râs dacă…

Marius Vizante: De la protest: ”Bravo psd/ Lefuri nu mai e/ Nu mai e cultură/ Este decât ură!/ ”Decât Veorica/ Mai bine nemica!”/ Ar fi de râs dacă...” 1

Victor Rebengiuc, citat de Kanal D: „Eu nu mă supăr că-i dă pe unii afară, probabil că sunt unii care stau degeaba, dar ăștia care au fost dați acuma afară, care sunt angajați cu prestări servicii, ce fac ei, lumini, sonorizare, video, lucruri absolut necesare pentru un spectacol în secolul 21.

Nu mai e spectacolul de la Comedia Franceză pe vremea lui Ludovic al XIV-lea, când joci cu lumânări în sală și cu cinci perdele. Am văzut un spectacol minunat la Național, “Pădurea Spânzuraților”, făcut de Afrim, multe, mult video în el, sunet extraordinar, lumini minunate. Suntem în alt secol. Rezolvarea?

Să vină niște oameni deștepți, deci au făcut doi golani un program de guvernare, făcut pe un sistem Caritas și iacătă, că falimentul e aici, a venit deja, și au adus niște proști care să nu miște în front să aplice acest program. Eu nu mai sper pentru mine că nu mai am ce să sper că azi-mâine pot să mor, am 86 de ani. Nu mă lupt pentru viitorul meu.

Mă gândesc la nepotul meu, de exemplu, care o să fie obligat să plătească datoriile care se fac acuma și să vedem dacă o să aibă de unde”