Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor …”

(Last Updated On: July 16, 2019)

Simona Halep va prezenta miercuri trofeul câștigat la Wimbledon in fata suporterilor, pe Arena Națională. Primarul Gabriela Firea nu va fi prezent, decizie luata după huiduielile primite anul trecut la prezentarea trofeului Roland Garros.

Maria Dermengiu: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.
Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor ...” 1

Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor isteric de fericire 💜☀️🕊🍾”

Bucharest Airports: „Ceremonia organizată la Aeroportul Internațional Henri Coandă, pentru campioana noastră, Simona Halep, a fost un moment încărcat de #emoții și #bucurii, pe care sperăm să le trăim cât mai des”.

Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor ...” 2 Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor ...” 3 Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor ...” 4 Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor ...” 5

Fanii Simonei Halep o pot ovaţiona pe campioana de la Wimbledon miercuri, la ora 19:00, pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională.

La fel ca anul trecut, după ce a câștigat Roland Garros-ul, Halep își va prezenta trofeul în fața românilor.

Maria: „Am venit in același avion cu Simona Halep si nimeni nu a știut nimic pana când am aterizat si ne-au adus in fata covorului rosu pentru ca ea sa fie primita așa cum se cuvine.Ce onoare sa fim in preajma ei. Bine ca nu au spus nimic altfel ar fi fost un zbor ...” 6

Vitalie Cojocari a scris pe Facebook: „Am primit o informare de la Primăria București.

Dacă vreți să o vedeți pe Simona Halep mâine, pe Arena Națională, iată ce trebuie să știți:

“Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Națională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep.

Informații despre acces:
Accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.
Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

Pentru buna afluire/defluire a participanților la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă.

Facem apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.”

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, nu va fi prezentă miercuri pe Arena Naţională, la festivitatea în onoarea Simonei Halep.

După incidentul din 2018, când a fost fluierată de fanii veniţi să sărbătorească succesul campioanei din Constanţa la Roland Garros, Gabriela Firea nici nu a vrut să audă de o nouă prezenţă la evenimentul în cinstea Simonei Halep. Informaţia a fost oferită în direct, la Digi Sport Special, de Dan Filoti, moderatorul emisiunii.

“Nu o să mai fie. Când a auzit a zis ‘Ceremonie? Eu nu, nu, nu’! Ştiu sigur, din surse sigure”, a dezvăluit Dan Filoti, la Digi Sport Special.