(Last Updated On: July 12, 2019)

Potrivit unor surse citate de B1 TV, Liviu Dragnea ar avea parte de momente dificile la Penitenciarul Rahova. Fostul președinte PSD ar fi fost scuipat şi înjurat de către mai mulţi deţinuţi, fiind nevoia de intervenţia gardienilor pentru aplanarea conflictului.

Autorităţile se aşteptau la posibile reacţii negative ale deţinuţilor şi tocmai de aceea Dragnea beneficiază de protecţie totală precum s-a întâmplat şi în cazul altor demnitari ce au ajuns după gratii, scrie stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea ar fi fost scuipat și înjurat in pușcărie. Laurențiu Dincă: „Nasol pentru el. Iar cei care au fost împotriva lui au ajuns sa se plimbe la Bruxelles. Tudose, adversarul lui Dragnea din PSD, este astăzi europarlamentar. Gabriela Firea e pe...” 1

Alte surse sustin ca incidentul relatat mai sus nu a avut loc si ca dimpotriva fostul lider PSD este privit foarte bine de colegii de detentie si chiar incurajat si felicitat pentru curajul sau.

Laurențiu Dincă a scris pe Facebook: „Nasol pentru el.

Scuipat și înjurat in pușcărie.

Iar cei care au fost împotriva lui au ajuns sa se plimbe la Bruxelles. Tudose, adversarul lui Dragnea din PSD, este astăzi europarlamentar. Gabriela Firea e pe o poziție de forță in PSD. Marian Neacșu a trecut la Pro România și azi e vicepreședinte ANRE. Marcel Ciolacu semna scrisoarea împotriva lui Dragnea, era la un pas de excluderea din PSD, iar azi e președintele CDEP. Fifor Mihai se împotrivea lui Dragnea iar azi e secretar general al PSD.

Iar Viorica, pionul lui, i-a luat locul total: președinte PSD, premier in continuare, viitor candidat la prezidentiale din partea PSD.

Nasol rău de tot. Offff!”