(Last Updated On: July 13, 2019)

Meghan Markle şi Kate Middleton vor participa, sâmbătă, 13 iulie, la finala feminină de la Wimbledon, disputată între Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) şi Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA).

Simona Halep se află într-un moment istoric pentru România, fiind prima femeie calificată într-o finală pe iarba londoneză şi va avea şansa să-şi treacă în palmares al doilea trofeu de Mare Şlem, la a cincea finală jucată, potrivit Telekom Sport.

Hai Simona Halep! Silviu Tudor Samuila: „Caut articole prin presa americana, prin cea britanica, franceza despre finala, sa vad daca si ei o vad favorita pe Halep, pentru ca sincer, mie mi se pare ...” 1

Silviu Tudor Samuila a scris pe Facebook: „E trecut de miezul noptii si nu am somn gandindu-ma la finala Simonei. Caut articole prin presa americana, prin cea britanica, franceza despre finala, sa vad daca si ei o vad favorita pe Halep, pentru ca sincer, mie mi se pare in momentul de fata jucatoarea mai buna.

E adevarat, Serena se poate scoate din belele cu serviciul, poate ataca violent serviciul doi al Simonei, are ascendent moral asupra ei, are mai multe finale aici decat are Halep prezente pe tabloul principal, insa maine, jucatoarea mai stresata, mai nesigura va fi tot Serena. Marturisea intr-o declaratie data dupa meciul cu Georges ca experimenteaza incertitudine inaintea meciurilor.

Am vazut finalele cu Kerber si Osaka de anul trecut iar nesiguranta Serenei a fost factorul cheie in cele doua infrangeri. Serena din finala nu va afisa siguranta Serenei din semifinale. Dar finala asta nu va depinde doar de ziua pe care o prinde Serena ci si de atitudinea de mare campioana a Simonei din ultimele zile. Practic dupa meciul cu Buzarnescu, Simona ne-a aratat cea mai buna versiune a ei.

Sunt convins ca poate si ca va etala cel mai bun tenis al ei pe cea mai eleganta si aristocrata arena de tenis a lumii si ca maine, pe la 18:00, vom sarbatori primul titlu la simplu din istoria tenisului romanesc la Wimbledon!”