(Last Updated On: July 10, 2019)

Un avion TAROM care venea de la Satu Mare a avut ieri seară probleme la aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă. Anvelopele celor două roți din spate ale avionului au explodat, iar aparatul de zbor a rămas imobilizat temporar pe pistă.

Din fericire, avionul a fost oprit în siguranță, iar călătorii au fost debarcați conform procedurile, au anunțat reprezentanții companiei aeriene, informează stirileprotv.ro.

(Foto/Video) Avion Tarom, pneurile au explodat la aterizare! Ciprian: „Este inadmisibil ca toate cele 4 roti din spate sa explodeze. Acesta este rezultatul ...” 1

Ciprian Dan Costea a scris pe Facebook: „Solicit in mod public o ancheta extrem de amanuntita la Tarom si la Compania Aeroporturi Bucureşti.

In urma cu cateva minute, a aterizat la Bucuresti cursa Tarom de la Satu Mare.

Este inadmisibil ca toate cele 4 roti din spate sa explodeze.

(Foto/Video) Avion Tarom, pneurile au explodat la aterizare! Ciprian: „Este inadmisibil ca toate cele 4 roti din spate sa explodeze. Acesta este rezultatul ...” 2 (Foto/Video) Avion Tarom, pneurile au explodat la aterizare! Ciprian: „Este inadmisibil ca toate cele 4 roti din spate sa explodeze. Acesta este rezultatul ...” 3 (Foto/Video) Avion Tarom, pneurile au explodat la aterizare! Ciprian: „Este inadmisibil ca toate cele 4 roti din spate sa explodeze. Acesta este rezultatul ...” 4

Acesta este rezultatul incompetentei promovate la nivelul Ministerului Transporturilor si a conducerii companiilor mentionate”.

Vezi video aici:

”Compania Tarom informează publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare – Bucureşti, având la bord 22 de pasageri. După aterizare, anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit în siguranţă şi pasagerii au fost debarcaţi conform procedurilor”, a anunţat linia aeriană.