(Last Updated On: July 15, 2019)

Simona Halep a participat alături de Novak Djokovici la Balul Campionilor de la Wimbledon, dineu organizat în cinstea celor doi sportivi.

Sportiva noastra a purtat o rochie neagra cu care a atras toate privirile si a primit laude din partea celor de la WTA.

(Foto) Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon 1 (Foto) Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon 2 (Foto) Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon 3

“Simona Halep straluceste la Balul Campionilor”, au comentat cei de la WTA pe contul de Twitter, potrivit ziare.com.

Simona a fost insotita la acest eveniment de Darren Cahill, Virginia Ruzici, echipa sa si de familie.

In presa internationala si pe retelele de socializare nu exista nicio referire la traditionalul dans dintre campioni. Cel mai probabil, epuizat dupa finala cu Roger Federer, Djokovici nu a mai invitat-o la dans pe Simona.

Cu trei ore înaintea finalei dintre Federer și Djokovic, Halep a pozat cu trofeul Venus Rosewater, platou decernat campioanelor de la “All England Lawn Tennis” încă din 1886 și care era folosit pentru a fi spălate mâinile după masă cu apă de trandafiri, informează stiri.tvr.ro.

(Foto) Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon 4 (Foto) Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon 5

Simona a apărut într-o ținută extrem de elegantă și a fost admirată de toată lumea.