(Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa …”

(Last Updated On: July 10, 2019)

Un cetățean a reușit să blocheze vărsarea în râul Argeș a unei cisterne cu levigat (zeamă de gunoi) în râul Argeș. Un adevărat dezastrul ecologic.

Octavian Berceanu: „Multa munca, frate! Totul a pornit de la un cetatean inimos. Mi-am pus in functiune toata experienta acumulata in 20 de ani de interactiune dura cu institutiile statului, am suit si coborat munti de gunoaie, am “vanat” structuri interlope de crima organizata, am dat zeci de telefoane si pana la urma am reusit ceva de care chiar sunt mandru.

(Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa ...” 1 (Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa ...” 2 (Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa ...” 3 (Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa ...” 4 (Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa ...” 5 (Foto) Român curajos. A oprit o cisternă cu levigat (zeamă de gunoi) care era vărsată în râul Argeș. Octavian Berceanu: „pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atât de pregnant încât ne venea sa vomam instant din cauza mirosului. Legumele ecologice din piețele bucureștene au crescut cu apa otrăvită a râului Argeș. *Bonus: trebuie sa ...” 6

Frate, cu toate astea sunt mic cat un bob de nisip in fata omului care si-a luat inima in dinti si a oprit cisterna asta, un om din Mihailesti, ăl de mă sună sa-l ajut!

Levigatul e zeama gropii de gunoi, iar soferul cisternei, plina cu 19.000 de litri de levigat, intentiona s-o verse intr-un canal cu iesire in Arges, asa cum a mai facut-o si inzilele trecute!

Levigatul transportat zilnic cu cisterna de la groapa de gunoi Vidra era deversat printr-o gura de canal mascată, iar de acolo, in 100 m direct in Arges.

Am insotit echipa Apele Romane pe teren echipa pentru prelevarea probelor, pentru ca aflasem locul de deversare si am stat pana ce probele din cisterna au fost preluate de criminalisti.

Azi a fost ziua in care Politia Romana si Biroul de criminalistica, Sistemul de gospodarire al Apelor Giurgiu, Jandarmeria Română, au reusit impreuna sa facă ceva util.

In momentul cand cei de la criminalistica au inceput sa preleveze probe din cisterna, pe o raza de 50 de metri in jur totul putea atat de pregnant incat ne venea sa vomam instant din cauza mirosului.

Legumele ecologice din pietele bucurestene au crescut cu apa otravita a raului Arges.

*Bonus: trebuie sa platesc analizele de laborator :)”