(Last Updated On: July 19, 2019)

Simona Halep are un nou iubit. Aceștia au fost fotografiați împreună la un restaurant din București. Este vorba de un milionar aromân.

Simona Halep și milionarul machedon care i-a furat inima au fost prezenți, miercuri seară, la un restaurant de lux din zona Herăstrău. Acolo au ajuns cu mașina lui Toni Iuruc. Fără să atragă atenția celor din jur, cei doi îndrăgostiți au coborât din autoturism și s-au îndreptat spre intrarea în local. Îmbrăcați super-elegant, sportiva noastră și omul de afaceri, care avea în mână un superb buchet de flori, s-au ținut de mână până au ajuns la masă, informează Can Can.

(Foto) El este noul iubit al Simonei Halep. Fotografiați de mână în parc 1  (Foto) El este noul iubit al Simonei Halep. Fotografiați de mână în parc 2

Semn clar că Simona Halep și Toni Iuruc formează deja un cuplu bine sudat, deși se află la început de relație. În restaurant, campioana de la Wimbledon și iubitul ei au fost așteptați de părinții și fratele fostului lider WTA.
(Foto) El este noul iubit al Simonei Halep. Fotografiați de mână în parc 3
(Foto) El este noul iubit al Simonei Halep. Fotografiați de mână în parc 4

De pe Arena Naţională nu putea lipsi Toni Iuruc, proaspătul iubit al Simonei Halep. Cei doi se află la început de relaţie, dar milionarul de origine aromână este tot timpul alături de ea. Omul de afaceri s-a aşezat discret într-una dintre loje, iar ProSport vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu acesta în plină acţiune. Foarte emoţionat, bărbatul a ascultat discursul iubitei sale şi nu a ezitat să o aplaude minute în şir, anunță Pro Sport.
(Foto) El este noul iubit al Simonei Halep. Fotografiați de mână în parc 5

(Foto) El este noul iubit al Simonei Halep. Fotografiați de mână în parc 6

De precizat că Toni Iuruc nu a stat lângă părinţii Simonei Halep, ci la cinci locuri distanţă faţă de ei. Motivul este unul cât se poate de normal: a preferat să nu atragă deloc atenţia asupra sa. A fost însoţit de vărul său, afaceristul Dan Caramihai, care i-a ţinut de urât.

Stere şi Tania nu au discutat deloc cu iubitul fiicei lor, cel puţin cât s-au aflat pe stadion. Partenerul ex-liderului WTA a prins loc mai aproape de Ilie Năstase, aflat la rândul lui pe Arena Naţională, dar s-a bucurat şi de compania Alinei Tecşor (antrenoarea echipei de Fed Cup), a legendarei Virginia Ruzici şi a lui Daniel Dobre