(Last Updated On: July 20, 2019)

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață la Călimănești, județul Vâlcea. Doi oameni au decedat în urma unui accident între un TIR și două autoturisme.

Alţi cinci oameni sunt răniţi, iar traficul e complet blocat pe Valea Oltului, informează observator.tv. Un TIR cu ciment s-a ciocnit frontal cu un autoturism. O a treia maşină a fost lovită şi aruncată în şanţ.

(Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 1 (Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 2 (Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 3

Şoferul unui VW Golf break a murit la impact, la fel şi o pasageră din maşina acestuia, care se afla pe bancheta din spate. Un copil de 2 ani, care se afla cu ei în maşină, a fost transportat la spital rănit.

Şoferul TIR-ului, o femeie, un bărbat şi un copil de aproximativ 2 ani, aflaţi în al doilea autoturism implicat, au suferit răni minore.

(Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 4 (Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 5 (Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 6 (Foto) Accident Grav. Doi morți după ce două autoturisme și un TIR s-au ciocnit pe Valea Oltului 7

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 6.45, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca, unde un TIR cimentruc şi un autoturism s-au ciocnit frontal.