(Last Updated On: July 9, 2019)

Jurnalista Denise Rifai o critică pe Viorica Dăncilă care se îmbracă precum o Ducesă într-o țară plină de săraci.

Denise Rifai: „Uitați o pe coana Viorika cum e îmbrăcată!!!!!!! Cred ca atunci când era mica se visa ceva ducesa; iar acum, ajungând premierul României, crede ca e momentul sa si transforme visul in Realitate. In Realitate însă, ar fi frumos ca vestimentațiile acestea alese si foarte costisitoare sa îmbrace un om politic care poate Grai in primul rand corect limba romana. Ce ziceți, cer cam mult????
Denise Rifai: „Uitați o pe coana Viorika cum e îmbrăcată! Cred ca atunci când era mica se visa ceva ducesa; iar acum, ajungând premierul României, crede ca e momentul sa si transforme visul in Realitate. In Realitate însă, ar fi frumos ca vestimentațiile acestea alese si foarte costisitoare sa îmbrace un om politic care poate ...” 1

Si ce credeți, coana de la Videle in ce film joaca?????? Sau chiar s o crede vreo Ducesa?

Ma tot întreb caci in România reala, adică Acea Românie foarte îndepărtată de costurile exorbitante ale vestimentației alese a coanei de la Videle, nivelul de trai e foarte modest. Si dincolo de broșe si rochii scumpe, romanii nu au nici drumuri, nici spitale, nici scoli, nici senzația ca măcar pt o secundă – Tara asta e cumva condusa de un om politic capabil, îmbrăcat scump asa cum e coana Vasilica.

Trist, foarte trist, coana Vasilica!
Pacat de tinutele astea costisitoare ale lu’mata!”
😞

Premierul Viorica Dăncilă, aflată sâmbătă la Sulina împreună cu vicepremierul Orlando Teodorovici și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-a distrat jucând ping pong cu ministrul său preferat și a făcut o plimbare pe plajă, desculță, îmbrăcată într-un kimono lejer, anunță Digi 24.

Denise Rifai: „Uitați o pe coana Viorika cum e îmbrăcată! Cred ca atunci când era mica se visa ceva ducesa; iar acum, ajungând premierul României, crede ca e momentul sa si transforme visul in Realitate. In Realitate însă, ar fi frumos ca vestimentațiile acestea alese si foarte costisitoare sa îmbrace un om politic care poate ...” 2
Îți place cum se îmbracă Viorica Dăncilă?