(Last Updated On: July 19, 2019)

Antrenorul Simonei Halep a explicat de ce aceasta refuză să meargă la televiziunile din România. Ea a fost prezentă doar la emisiuni din Marea Britanie.

„Eu nu ştiam chestia asta – că Simona n-a fost niciodată la o televiziune în România, lucru pe care eu nu-l ştiam. Şi chiar le-am spus (n.r. – oamenilor de la o altă televiziune) că o s-o-ntreb, că eu nu ştiu motivul. I-am întrebat: Ştiţi cumva dvs care este motivul?

De ce refuză Simona Halep să meargă la televiziunile din România. Antrenorul Daniel Dobre: „Chiar aseară am vorbit cu ea şi am întrebat-o şi mi-a spus:” 1

Ei au spus că nu. Dacă eu aflu, să le spun. Şi chiar aseară am vorbit cu ea şi am întrebat-o şi mi-a spus: Da, şi n-o să mă duc niciodată, pentru că aceşti oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul. Un lucru care, dacă stau să mă gândesc un pic, este foarte adevărat: tu ca om nu te schimbi sau nu devii mai bun jucând bine sau devii mai prost jucând prost.

Fiecare sportiv are o zi proastă, adversarul e foarte bun, îi dai mâna la orice nivel, nu contează că-i tenis, îi dai mâna, ai fost mai bun, ne vedem data viitoare. Un fan adevărat, după mine, sau un jurnalist care îşi face treaba foarte bine trebuie să înţeleagă fenomenul” a declarat Daniel Dobre citat de Adevarul și preluat de Libertatea. 

Simona Halep este deranjată de comentariile din presă „Nici Simona şi niciun sportiv n-are vreo problemă să i se comenteze negativ rezultatul în sine: da, nu te-ai mişcat sau poate n-ai avut energia necesară sau ai luat nişte decizii greşite, dar nu ataci persoana şi n-o jigneşti. Asta este ceea ce le-aş transmite” a mai spus Daniel Dobre.