(Last Updated On: July 9, 2019)

Daniel Buzdugan a postat pe Facebook un text în care vorbește despre invidie și despre consecințele sale. Vedeta TV spune că românii stau cel mai bine la capitolul invidie.

„ÎMI PLACE CE AI, DAR NU-MI PLACE CĂ-I AL TĂU! Probabil că asta este cea mai bună definiție dată pentru INVIDIE, o otravă grea care usucă sufletul și trupul omului, ,,rugina care corodează omul”.

Păcatul ăsta nu pleacă niciodată în vacanță și cred că noi românii stăm bine în topul mondial la chestia asta.

Daniel Buzdugan: „ÎMI PLACE CE AI, DAR NU-MI PLACE CĂ-I AL TĂU! Probabil că asta este cea mai bună definiție dată pentru INVIDIE, o otravă grea care usucă sufletul și trupul omului, ,,rugina care corodează omul”. Păcatul ăsta nu pleacă niciodată în....” 1

Cum să ai tu mașină mai jmecheră ca a mea, iarba parcă mai verde , funcție mai mare?!! Și în loc să înveți ceva de la omul ăla, tu ești obsedat de succesul lui și nu-ți canalizezi energia decât spre a-i face rău, ca să ai o satisfacție . Satisfacția prostului!

Bucură-te frate de ce ai, nu fi supărat pe ce nu ai!

Invidia e o ambiție drăcească, Lucifer – Satan din invidie a căzut din cer, pentru că nu era pe aceeași treaptă cu Dumnezeu.

Omul invidios se topește ca înghețata pe băț, văzând că vecinului sau colegului său îi merge mai bine. Și atunci s-a sfârșit cu pacea ,liniștea și chiar sănătatea lui!

Nu fiți invidioși, nu vă luptați pentru ca să fiți cei mai bogați, cei mai boși, cei mai faimoși, cei mai jmecheri, sau nambăr oani dă nambăr oani , veți pierde timp, bucurii, sănătatea și podul către cel care ne-a înființat : DUMNEZEU!

Mai bine să fii un licurici care aduce un pic de lumină în jurul lui, decât un mare boss întunecat! E de rahat să invidiezi! Să moară invidia!

Admirație maximă pentru succesul altora!”