Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Mesajele postate de hackeri în numele Simonei: „Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1500 de dolari până în week-end…”

(Last Updated On: July 24, 2019)

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart marți seară.

Hackerii au postat în numele campioanei de la Wimbledon mai multe mesaje în care cereau bani fanilor ei sau prezentau oportunități false de a face bani, informează digi24.ro.

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Mesajele postate de hackeri în numele Simonei: „Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1500 de dolari până în week-end...” 1

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1500 de dolari până în week-end”, au fost unul dintre mesaje, care ulterior a dispărut.

Hackerii i-au îndemnat ulterior pe fani să acceseze şi un link, promiţându-le acestora câştiguri uriaşe.

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Mesajele postate de hackeri în numele Simonei: „Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1500 de dolari până în week-end...” 2

Ultimul mesaj postat a fost: „Vreţi să faceţi bani rapizi? Faceţi click pe link-ul…”. Acest ultim anunţ a primit peste 18.000 de like-uri.

După câteva ore bune, situația s-a rezolvat. Sportiva a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care le spunea fanilor că și-a recuperat contul: „Totul s-a rezolvat!”.