(Last Updated On: July 15, 2019)

Traficul din România devine aproape insuportabil, mai ales în perioada vacanței. Drumul spre zonele turistice devine un coșmar, iar aglomerația îi determină pe șoferi să circule foarte prost.

Breaban Didi a scris pe Facebook: „Viteazul acesta, începător, credea că autostrada e proprietatea lui! Circula cu viteză, încerca să-i intimideze pe cei din trafic cu semnale luminoase și sonore, apoi făcea slalom pe cele două benzi. Se întâmpla pe A2, pe la ora18, în condiții de ploaie și trafic aglomerat! Bravo, istețule, data viitoare cumpără-ți autostradă!…”

Breaban Didi: „Viteazul acesta, începător, credea că autostrada e proprietatea lui! Circula cu viteză, încerca să-i intimideze pe cei din trafic cu semnale luminoase și sonore, apoi făcea slalom pe cele două benzi. Se întâmpla pe A2, pe la ora18, în condiții de ploaie și trafic aglomerat! Bravo, istețule, data viitoare ...” 1 Breaban Didi: „Viteazul acesta, începător, credea că autostrada e proprietatea lui! Circula cu viteză, încerca să-i intimideze pe cei din trafic cu semnale luminoase și sonore, apoi făcea slalom pe cele două benzi. Se întâmpla pe A2, pe la ora18, în condiții de ploaie și trafic aglomerat! Bravo, istețule, data viitoare ...” 2 Breaban Didi: „Viteazul acesta, începător, credea că autostrada e proprietatea lui! Circula cu viteză, încerca să-i intimideze pe cei din trafic cu semnale luminoase și sonore, apoi făcea slalom pe cele două benzi. Se întâmpla pe A2, pe la ora18, în condiții de ploaie și trafic aglomerat! Bravo, istețule, data viitoare ...” 3

Ursit: „Duminică de duminică/
Superblocaj adevărat din superblocaj adevărat/
Furat iar nu făcut

Breaban Didi: „Viteazul acesta, începător, credea că autostrada e proprietatea lui! Circula cu viteză, încerca să-i intimideze pe cei din trafic cu semnale luminoase și sonore, apoi făcea slalom pe cele două benzi. Se întâmpla pe A2, pe la ora18, în condiții de ploaie și trafic aglomerat! Bravo, istețule, data viitoare ...” 4
Cel ce-mpreună cu sănătatea și cu educația
Împreună le-au f….t…
45 minute pentru 10 km de autostradă PSD-istă, deci, care e viteza medie pentru autostradă în România?
E, mai e autostradă?”

Pricop Costy: „Constatare de concediu….din Kallithea la Ruse…695 km străbătând Grecia si Bulgaria pe autostrada pana după Sofia si apoi pe european E83 pana la Ruse ( in afara de ultima porțiune din apropiere de Ruse.

Drumul nu trece prin localități, erau radare, dar am mers constant cu 90 km/ora si nu s-a luat nimeni de mine) …am făcut cu mașina 9 ore cu pauzele de rigoare….

De la Ruse( ma rog după ce am intrat in România ) la Iași …465 km pe E85 am făcut cu mașina 8 ore si 30 minute….

Pe centura Capitalei a fost crâncen (sincer, am toată compasiunea pentru cei care trec zilnic pe acel drum…respect…aveți răbdare…eu după o ora in care nu am înaintat mai mult de 10 km, am cedat…)

…..deci…pana si in Bulgaria se merge mai bine decât la noi….si oare de ce la ei s-a putut si la noi nu…

In Grecia m-au impresionat o serie de tuneluri dintre care unul pe o distantă de aproape 6 km….deci se poate….încă mai sper ca in timpul vieții mele voi apuca drumuri cel puțin ca in Bulgaria”