(Last Updated On: July 11, 2019)

Bobonete Mihai se află în Grecia und a avut loc o furtună puternică în care au murit doi români striviți de acoperișul unui restaurant.

Bobonete Mihai: „ Sárti, Grecia· Ce sa va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 si puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima Tornada făcuta publica de pe la noi.
Aici in Grecia am fost la un pas sa o mierlim, pentru ca tot insistam sa stam pe terasuca aia si sa vedem ce se aude ca un șuierat așa… In ultima secunda ne-am ridicat si ne-am adăpostit.

Bobonete Mihai, furtună Grecia: „Aici am fost la un pas sa o mierlim ...Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extrema, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici ca a fost...tot insistam sa stam pe terasuca aia si sa vedem ce se aude ca un șuierat așa... In ultima secunda ne-am ...” 1

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extrema, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici ca a fost…
Acum suntem bine, sa speram ca nu se întoarce.
Continuam…

P. S. Oricum ar fi… Tot mai bine la Elektra in Vama Veche! :))))) (asta așa, pentru aia de îmi poarta grija banilor)”

Românii se aflau într-o tavernă din Nea Plaghia al cărei acoperiș s-a prăbușit din cauza vântului extrem de puternic. Informația a apărut în presa elenă, care citează membri ai echipelor de intervenție, anunță Digi 24.

Autoritățile din Grecia nu au stabilit dacă este o legătură de rudenie între cei doi.