(Last Updated On: July 20, 2019)

Un belgian a fost rupt în bătaie de doi ciobani din Bistrița. I-au spart capul cu bâtele.

Incidentul a avut loc la Colibiţa, un loc recunoscut pentru ospitalitatea localnicilor şi peisajele uimitoare. Asta l-a adus aici şi pe un cetăţean belgian care a venit să viziteze zona pe motocicletă cu alţi doi prieteni.

La un moment dat, zgomotul motoarelor a speriat caii de la o stână care au răsturnat căruţa de care erau legaţi. Belgianul a oprit să le ceară iertare ciobanilor şi s-a oferit să plătească daunele. Doi dintre ei însă s-au hotărât să facă dreptate cu parul. Cu o furie extremă, s-au năpustit asupra străinului pe care l-au bătut crunt cu bâtele.

Belgian bătut crunt de doi ciobani. Câți ani de pușcărie riscă aceștia. Cătălin Striblea: „Traditional, ospitalier, romanesc: Bărbatul explora zona pe motocicletă şi zgomotul motorului a speriat doi cai care, zmucindu-se, au răsturnat o căruţă. Motociclistul a vrut să-şi ceară scuze de la proprietari şi să ...” 1
(foto arhiva)

Un martor a suprins bătaia cu un telefon mobil. În imagini se vede cum unul dintre bărbaţi încearcă chiar să aplaneze conflictul. În zadar însă. Agresorii sunt dezlănţuiţi.

Belgianul, care de câţiva ani şi-a lăsat ţara natală şi s-a mutat la Baia Mare, a ajuns la spital cu mai multe răni la cap.

A depus plângere la poliţie. Agresorii lui riscă până la 2 ani de închisoare pentru loviri şi alte acte de violenţă, anunță Observator TV.

Cătălin Striblea: „Traditional, ospitalier, romanesc: “Un belgian a fost bătut cu bâte de mai mulţi ciobani, joi, în zona lacului Colibiţa. Bărbatul explora zona pe motocicletă şi zgomotul motorului a speriat doi cai care, zmucindu-se, au răsturnat o căruţă. Motociclistul a vrut să-şi ceară scuze de la proprietari şi să se ofere să plătească eventuale pagube, dar gestul i-a fost „răsplătit” cu o bătaie cruntă.” Sursa: Gandul.