(Last Updated On: July 16, 2019)

Singura companie aeriană de stat românească este criticată dur pentru modul în care își tratează clienții.

”Veţi vedea o schimbare majoră la Tarom, în perioada următoare. Inclusiv o restructurare masivă”, a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în urmă cu o săptămână, potrivit B1.ro.

Până la restructurările promise de ministru, clienții sunt cei care suferă. Avioane cu întârziere și angajați obraznici sunt „serviciile” oferite de TAROM.

Andrei Ando a scris pe Facebook: „Suntem în aeroportul Otopeni, și fwtuți și cu banii luați de TAROM ✈️ Ceva mai devreme s-au anunțat aproape două ore de întârziere pe cursa TAROM RO 607 București-Timișoara, care durează în mod normal 45 de minute.

Andrei Ando: „Suntem în aeroportul Otopeni, și f....ți și cu banii luați de TAROM ...Un angajat obraznic ...chemat să calmeze spiritele încinse ale pasagerilor supărați, le zice de la obraz că sunt niște recalcitranți și că își pierde timpul cu ei. O puștoaică de la îmbarcări ...” 1 Andrei Ando: „Suntem în aeroportul Otopeni, și f....ți și cu banii luați de TAROM ...Un angajat obraznic ...chemat să calmeze spiritele încinse ale pasagerilor supărați, le zice de la obraz că sunt niște recalcitranți și că își pierde timpul cu ei. O puștoaică de la îmbarcări ...” 2

Un angajat obraznic (tipul de bucureștean obosit de țăranii din provincie) chemat să calmeze spiritele încinse ale pasagerilor supărați, le zice de la obraz că sunt niște recalcitranți și că își pierde timpul cu ei. O puștoaică de la îmbarcări îi ține isonul și ne spune că putem pleca, dacă nu ne convine.

Ca și cum noi, ca niște snobi rurali, am fi putut ajunge și într-o plimbare ușoară 🛴 de la Otopeni la Timișoara, dar ne încăpățânăm să facem ture cu avionul peste sat, să ne fălim 🤑 la vecinii care stau gură cască în geam și ne invidiază.

Ascult tinereii insolenți trimiși de TAROM să discute cu pasagerii și mi se pare că suntem din filme diferite.

Clientul tocmai este păgubit, efectiv, și pălmuit, moral, de prestatorul de servicii enervat că oamenii nu admit, docil, că, asta e, pe banii lor TAROM le face curul poligon.

Unii dintre ei vin de la drum lung și vor mai conduce două ore de la Timișoara spre casă. Nu le este totuna că întârzie pe drum. Alții, majoritatea, vor plăti în plus parcarea din aeroportul Timișoara, fără să fie despăgubiți de Tarom.

Eu ratez, pe deasupra, și o emisiune în direct la radio. Culmea este că la cealaltă poartă de îmbarcare, zborul Ryanair pe aceeași rută (dar care costă de vreo zece ori mai puțin) pleacă la timp.

Sub managementul lipsit de glorie al clientelei de partid PSD 🤡, păstorit de un ministru al Transporturilor 🙈 pentru care “incompetent” este chiar un cuvânt de laudă, TAROM se decredibilizează și se duce de râpă așa cum s-a întâmplat și cu alte companii de stat unde și-a băgat coada necuratul pesedist 💩. Nu politizez, doar constat.”