(Last Updated On: July 10, 2019)

Într-o postare făcută pe Facebook, Ana Maria Brânză a vorbit despre ochelarii Tesla de la Zepter. Ochelarii cu lentile Fulerene by BIOPTRON blochează radiațiile UV si protejează împotriva luminii albastre emisă de ecranele LCD și LED.

Ana Maria Brânză a scris pe Facebook: „Ochelarii Tesla cu lentile fulerene de la Zepter Romania sunt descoperirea verii pentru mine 🥰

Am urât ochelarii de când mă știu, din mai multe motive. În primul rând pentru că “minunatul” astigmatism m-a legat de ei, încă din copilărie 👧 iar cei mici pot face glume răutăcioase fără să-și dea seama. Celor care poartă ochelari de vedere sigur li s-a spus cel puțin o dată-n viață “aragaz cu patru ochi”… acesta era și unul dintre motivele pentru care plecam la școală cu ochelarii la ochi și când ieșeam din scara blocului îi ascundeam cât mai bine în ghiozdan.

Scrimera Ana-Maria Branza: „Ochelarii Tesla cu lentile fulerene ...Am urât ochelarii de când mă știu...Celor care poartă ochelari de vedere sigur li s-a spus cel puțin o dată-n viață "aragaz cu patru ochi"... Apoi, după ce am mai crescut și m-am prins că-i cool (nici gând că ar fi sănătos) să porți ochelari de soare, mi-am strâns bănuții din deplasări și mi-am cumpărat unii "de firmă" 😎 Erau cei mai ...” 1

Apoi, după ce am mai crescut și m-am prins că-i cool (nici gând că ar fi sănătos) să porți ochelari de soare, mi-am strâns bănuții din deplasări și mi-am cumpărat unii “de firmă” 😎 Erau cei mai frumoși, doar că i-am pierdut în prima săptămână 🙈

De atunci am tot schimbat modele, de soare, de vedere, am încercat și lentile până era să-mi scot ochii singură 😆 așa că m-am obișnuit cu gândul că toată viața voi fi legată de acest accesoriu indispensabil.

Și n-aș fi crezut vreodată că cineva o să inventeze ochelarii de care mă voi îndrăgosti iremediabil 😍

La prima vedere ai zice că-s doar alți ochelari de soare, ce mare brânză 🙃 Căci așa am zis și eu când i-am încercat pentru prima dată.

Doar că… știți cum îți simți fruntea tensionată și mijești ochii atunci când ești obosit?! Ooo, daaa! Mare surpriză a fost că în primele secunde am simțit o relaxare și o detensionare a zonei respective, dar am zis că mi se pare (autosugestia funcționează de minune) 😊 dar senzația asta de bine o am de fiecare dată când îi port și au trecut mai bine de două luni de atunci.

Că-i zi cu soare puternic, că-s nori, că plouă sau că stau cu ochii-n ecranul telefonului, atâta timp cât îi port, nu mai simt acel disconfort și nici dureri de cap nu mai am 🤕

Lentilele fulerene Tesla filtrează lumina puternică și dăunătoare pe care o transformă în lumină polarizată, ajutând astfel ochii și creierul să se relaxeze. Asta se datoarează moleculei C-60 din componența lentilelor care a fost recunoscută în 1996 prin acordarea premiului Nobel pentru chimie.

Me ❤ #TeslaEyewear”

În altă ordine d idei, Ana Maria Brânză s-a alăturat unei campanii prin care o Asociație a donat 70.000 de cărți copiilor din 36 de județe, anunță Digi 24.

„Ei trebuie să înțeleagă faptul că în fiecare carte descoperi o nouă lume, vei călători acolo unde fizic nu vei ajunge niciodată. Dar aceasta este frumusețea lecturii: poți călători unde vrei tu”, a spus Ana Maria Brânză.