(Last Updated On: July 11, 2019)

Mats Wilander, marele campion suedez, a fost impresionat de jocul prestat de Simona Halep în semifinala de la Wimbledon.

“Primele două gameuri au fost echilibrate, au fost cele mai bune din tot meciul. Apoi, Simona a fost din ce în ce mai bună. E greu să o răneşti pe Halep când joci doar de pe linia de fund”, a spus fostul număr unu mondial, citat de digisport.ro.

Mats Wilander impresionat de jocul Simonei Halep: „La 5-1 era supărată că nu îi intră loviturile. Dar aşa e ea, caută tot timpul să ceară mai mult de la jocul...” 1

“Halep s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, a jucat foarte agresiv, şi-a împins adversara în spate. Tu spuneai (n.r. i se adresează Barbarei Schett) de forehand, dar pe mine m-a impresionat şi bachandul ei. Şi-a fixat adversara şi a punctat decisiv cu backhandul. E foarte puternică mental şi a demonstrat că poate câştiga turnee de Grand Slam în continuare”, a mai spus Mats Wilander.

Un moment l-a impresionat pe Wilander în mod special: în setul 1, deşi avea 5-1 şi era clar că va câştiga setul, Simona a fost foarte nemulţumită că nu reuşeşte mai multe lovituri. Acest lucru arată cât de mult vrea Simo să îşi îmbunătăţească jocul, dorind să aibă un joc cât mai solid şi mai perfect.

“La 5-1 era supărată că nu îi intră loviturile. Dar aşa e ea, caută tot timpul să ceară mai mult de la jocul ei”, a concluzionat suedezul.