(Last Updated On: July 20, 2019)

Cântărețul de manele Adrian Minune are mare succes la festivalurile din România. După ce Dj-ul Salvatore Gannaci a pus maneaua „Așa sunt zilele mele” la festivalul Neversea, acum melodia s-a auzit și la Electric Castle.

Maneaua „Aşa sunt zilele mele” a lui Adi Minune s-a auzit, vineri noaptea, şi la Electric Castle. De data aceasta, piesa a fost pustă de Dj-ul din Estonia Tommy Cash, informează adevarul.ro.

Festivalierii prezenţi, vineri, la miezul nopţii, la scena Hngar de pe domeniul Banffy din Bonţida, au avut ocazia să audă maneaua lui Adi Minune – „Aşa sunt zilele mele”. Participanţii au întâmpinat piesa cu urale, iar la final au scandat numele DJ-ului estonian Tommy Cash.

Maneaua a făcut senzaţie și la Neversea, printre zecile de mii de tineri care se laudă că ascultă doar muzică electronică.

Ștefan-Cristian Sima: „După ce mai ieri Salvatore Ganacci a servit o manea de-a lui Minune la Neversea, a venit rândul lui Tommy Cash să o bubuie și el la Electric Castle.

Mare grijă, urmează Untold și Afterhills, eu sfătuiesc organizatorii să-i caute bine pe invitați în playlist, sigur își bagă pipernicitul coada și pe acolo.

Vezi aici Video:

Electric Castle i-a transmis un mesaj de adio artistului care a pus manele: „Thank you, Tommy Cash! For your last ever performance at Electric Castle”.