Trecutul secret al iubitului Simonei Halep. Toni Iuruc a fost căsătorit de doua ori si trădat in dragoste, iar ultima soție este însărcinată

(Last Updated On: July 25, 2019)

Simona Halep se află în vacanță în Grecia cu noul său iubit, Toni Iuruc. Au apărut noi detalii privind trecutul iubitului actual.

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei are o relatie cu un barbat cu 13 ani mai in varsta. Simona are 27 de ani, iar noul ei iubit 40, care a mai fost casatorit de doua ori, scrie sport.ro.

Toni Iuruc nu este un nume foarte sonor. Acesta s-a ocupat pana acum cu afaceri si a condus printre altele si o firma care s-a ocupat de campania electorala a unui fost primar al Capitalei.

Trecutul secret al iubitului Simonei Halep. Toni Iuruc a fost căsătorit de doua ori si trădat in dragoste, iar ultima soție este însărcinată 1

Trecutul secret al iubitului Simonei Halep. Toni Iuruc a fost căsătorit de doua ori si trădat in dragoste, iar ultima soție este însărcinată 2

In viata particulara, Toni Iuruc a avut ceva urcusuri si coborisuri. El a mai fost casatorit de doua ori, ultima dintre relatii incheiindu-se cu mare cearta.

Potrivit tabloidului Cancan, afaceristul s-a despartit de ultima sotie din cauza infidelitatii acesteia. El a fost casatorit cu o anume Liana timp de doar 10 luni, alegand sa divorteze dupa ce ar fi fost inselat. In acest moment, fosta sotie este insarcinata in 5 luni, iar Cancan scrie ca Toni Iuruc asteapta sa afle daca copilul este al sau ori daca este rodul relatiei adulterine avute de fosta sa sotie.

Inainte de casatoria cu Liana, Toni Iuruc a mai ajuns in fata altarului alaturi de o femeie pe nume Alina, de profesie model. Nici relatia cu Alina nu a durat foarte mult, cei doi fiind casatoriti pentru o scurta perioada.