(Last Updated On: July 21, 2019)

Un accident violent s-a produs sâmbătă seară, pe Transfăgărășan, unde o șoferiță a ajuns pe contrasens și a lovit doi motocicliști. Victimele, care circulau regulamentar, au fost transportate la spital.

Tânăra de 23 de ani, din Timiș, urca sâmbătă seară cu mașina către Bâlea Lac, pe DN27 C Transfăgărășan.

Șoferița a pierdut controlul automobilului și a ajuns pe contrasens, într-un segment de drum într Cârțișoara și Bâlea Cascadă. Ea a ajuns în fața a doi motocicliști care circulau regulamentar și pe care i-a lovit.

(Foto Accident) O tânără șoferiţă a spulberat pe contrasens 2 motocicliști, pe Transfăgărășan. Ce spune Poliția 1 (Foto Accident) O tânără șoferiţă a spulberat pe contrasens 2 motocicliști, pe Transfăgărășan. Ce spune Poliția 2
(Foto Ora de Sibiu)

”O conducătoare auto de 23 de ani, din Timiş, aflată la volanul unui autoturism condus spre Argeş, a pătruns pe contrasens şi a acroşat două motociclete conduse regulamentar din sens opus”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, citat de Observator TV.

(Foto Accident) O tânără șoferiţă a spulberat pe contrasens 2 motocicliști, pe Transfăgărășan. Ce spune Poliția 3 (Foto Accident) O tânără șoferiţă a spulberat pe contrasens 2 motocicliști, pe Transfăgărășan. Ce spune Poliția 4

Motocicliștii, doi bărbați în vârstă de 20, respectiv 38 de ani, au fost răniți. Au suferit traumatisme la nivelul membrelor și coloanei și au fost duși la Spitalul Județean Sibiu. Cei doi sunt conștienți, au spus medicii.