(Last Updated On: July 8, 2019)

Deși nu avem foarte mulți kilometri de autostradă, pe cei pe care îi avem se circulă de multe ori haotic. Lipsa conduitei la volan poate duce la accidente grave.

Andrei Ciubotaru a scris pe Facebook: „Eram pe autostradă, a doua bandă. În fața mea un duster de la pompieri mergea cu 130 sau puțin sub. În spatele meu un Lexus cu numere roșii. Dă semnal stânga, eu l-am ignorat, se mergea constant de câteva sute de metri, oricum nu aveam unde pleca.

Andrei: „Eram pe autostradă, a doua bandă. În spatele meu un Lexus cu numere roșii. Dă semnal stânga ...Din spatele lui vine cu avânt un Focus vechi. Cumva se eliberează dreapta, mă retrag pe prima bandă și Focusul mă depășește prin stânga, Lexus și pompierii prin dreapta. Lexusul, din spate, imediat după, forțează pompierii și baga flash-uri. Multe flash-uri.  Ghiciți ce...” 1
Andrei: „Eram pe autostradă, a doua bandă. În spatele meu un Lexus cu numere roșii. Dă semnal stânga ...Din spatele lui vine cu avânt un Focus vechi. Cumva se eliberează dreapta, mă retrag pe prima bandă și Focusul mă depășește prin stânga, Lexus și pompierii prin dreapta. Lexusul, din spate, imediat după, forțează pompierii și baga flash-uri. Multe flash-uri.  Ghiciți ce...” 2

Din spatele lui vine cu avânt un Focus vechi. Cumva se eliberează dreapta, mă retrag pe prima bandă și Focusul mă depășește prin stânga, Lexus și pompierii prin dreapta. Lexusul, din spate, imediat după, forțează pompierii și baga flash-uri. Multe flash-uri.

Ghiciți festivalul de muzică ce avea logo-ul pe lexusul cu numere roșii. Că, de fapt, nu e despre manele, ele să se cânte până dimineața, nu-i bai. E despre meltenii asociați lor.

Maneaua, această victimă colaterală.”

În altă ordine de idei, de la sfârşitul lunii iulie, de la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă, a anunţat luni ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Antena 3, informează Mediafax.

„Dacă ne ajută şi vremea, vom deschide tronsoanele 3 şi 4 Lugoj-Deva. Deci, de la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”, a spus Răzvan Cuc.

În context, ministrul a anunţat că i-a prezentat premierului Viorica Dăncilă trei proiecte, urmând ca prim-ministrul să decidă care este autostrada ce se va realiza cu finanţare de la stat.