(Last Updated On: July 8, 2019)

Următoarea Revoluție în România va începe din cauza trenurilor blocate. Până și pensionarii se vor lămuri că nu mai are rost cu actualii guvernanți. 1,500 de persoane au fost blocate timp de trei ore în Gara de Nord. Niciun tren nu a circulat. O arteră importantă a României a fost blocată.

O defecţiune de alimentare cu energie electrică a întrerupt circulaţia pe 11 din cele 14 linii ale gării. În cele din urmă situaţia s-a remediat, dar trenurile au plecat cu întârzieri mari din gară, anunță Antena 1.

Coman Paul-Tiberius: „19:27
Nici un tren nu pleacă, toate au întârziere la sosire. Cred că vorbim de un blocaj total.
Treburile de la 17:00 întârziate nici nu mai apar pe tabelă. Nici cele care nu au mai apucat să plece de 70 minute +.

1.500 de persoane blocate în Gara de Nord! Trenurile nu s-au mișcat. Cristian: „Trenurile românești nu ajung niciodată la timp. Trenurile românești vin de parcă se duc. Trenurile românești sunt foarfte aglomerate. Trenurile românești sunt ...” 1

Curios cum o vor remedia…
Oare vede cineva de la CFR ce se întâmplă în fiecare zi?

PS: Am încercat să fac o reclamație și am trecut prin o grămadă de pași, apoi nu am primit nici o confirmare dacă s-a trimis. Cred că va trebui să refac tot textul și să îl fac public. Ei mă tot pun să îmi verific adresa de mail…

În gară oamenii sunt debusolați, nimeni nu știe unde să meargă și ce să facă. Liniile se tot schimbă și este o nesiguranță totală. Presa râde și filmează, oamenii înjură. Robotul vorbește în engleza mai mult. Fiecare cu ce îl doare”.

Cristian Iohan Ştefănescu: „Trenurile românești nu ajung niciodată la timp.
Trenurile românești vin de parcă se duc.
Trenurile românești sunt foarfte aglomerate.
Trenurile românești sunt prea scurte.
Trenurile românești sunt jegoase.
Trenurile românești sunt incomode.

Între timp, în țara în care banii publici se duc la chermeze cu Holograf, un tren rupe un pantograf și mii de oameni, unii navetiști, alții ocazionali în tranzit, rămân paralizați în Gara de Nord a Capitalei.

Pentru cei care nu-s blocați în gară, CFR dă un comunicat năucitor:
18.24. Deranjamentul de la Gara de Nord a fost remediat. La această oră, circulația trenurilor la intrare/ieșire în/din Gara de Nord se desfășoară în condiții normale. La această oră, trenurile au început progresiv să circule.

Pentru cei blocați în gară, lucrurile arată altfel: timpii de întârziere de pe tabelă continuă să crească.

La ora exactă ar trebui să iasă Cucu. Răzvan Cuc(u).
Nu, nu va veni, Viorica Dăncilă l-a trimis să-l demită pe Narcis Neaga de CNAIR”.