(Last Updated On: June 25, 2019)

Viorica Dăncilă și PSD și-au bătut joc de Parlamentul României și Curtea Constituțională. Viorica a aprobat Codul Administrativ prin Ordonanță de Urgență, Cod Administrativ care a fost declarat deja neconstituțional de CCR. Ce rost mai au Parlamentul și CCR dacă Viorica rezolvă totul cu Ordonanțele de Urgență?

Laurențiu Dincă: „Codul Administrativ pe scurt:
– Hei, mai aveți 1 an la primărie, unii ați reușit să furați, alții nu. Unii sunteți de o viață acolo și au fost vremuri când vă era bine, dar acum se pare că veți pierde alegerile.

Viorica și-a bătut joc de CCR și Parlament. Laurențiu Dincă: „Codul Administrativ pe scurt: - Hei, mai aveți 1 an la primărie, unii ați reușit să furați, alții nu. Unii sunteți de o viață acolo și au fost vremuri când vă era bine, dar acum se pare că veți pierde alegerile.  Așa că luați de aici un OUG ca să ...” 1

Așa că luați de aici un OUG ca să vă faceți firme în primărie, la fel cum a făcut Gabi, și să vă dați contracte lejer, fără nicio transparență, și să angajați și ultimele rude pe-acolo.

Și, mai important, aveți în mână toate proprietățile publice unui oraș sau județ. Transferați proprietățile astea în mâinile apropiaților, luați voi șpăguța și puneți-l pe Dorel să semneze actul, nu voi. Dorel o va face, iar apoi nu vă va denunța, că am avut grijă să-l rezolvăm prin modificările la Codul Penal și de Procedură Penală.

Hai, furați! Furați acum! Cât mai suntem la conducere”.

Daniel Moisa: „CCR a stabilit deja că pensiile speciale ale aleșilor locali sunt neconstituționale. nu-i nimica, nu contează, fiindcă Viorica este la butoane și le trece azi prin OUG.

pe lângă multe alte ticăloșii strigătoare la cer pe care le-au strecurat pesedeii în așa-zisul Cod Administrativ. și, după atâtea proteste și scandaluri, cum naiba să vii și să dai iar ordonanță de urgență pe un cod? nu contează că-i administrativ, civil sau penal, cum … să-l treacă tot prin ucaz dat de guvern? ce rol mai are atunci parlamentul, unde mai e separația puterilor, care mai sunt atât de necesarele checks and balances?

clar, această VV Dăncilă, în inconștiența ei iresponsabilă, e chiar mai periculoasă și mai dăunătoare decât Dragnea”.