(Last Updated On: June 18, 2019)

Viorica Dăncilă a câștigat la moțiunea din Parlament și rămâne șefa Guvernului. Din păcate va fi dezastru pentru România în următorul an în condițiile în care PSD și ALDE se pulverizează în Parlament. Pe baza rezultatului de la europarlamentare, toți parlamentarii ALDE își vor pierde mandatele la alegerile parlamentare de anul viitor și jumătate din parlamentarii PSD nu vor mai prinde un nou mandat. Credeți că aceștia vor mai guverna/legifera timp de un an de zile? Dacă aveau onoare, Dăncilă, PSD și PNL își dădeau demisa și făceau alegeri anticipate.

Viorica Dăncilă, citată de Digi 24: „Moţiunea de cenzură a fost tratată cu multă neseriozitate. În momentul în care depui o moţiune de cenzură, trebuie să vii cu ceva în loc, să vii cu un program, cu un proiect pe care să îl prezinţi cetăţenilor României. În această moţiune de cenzură am văzut superficialitate, jigniri, ceea ce demonstrează că nu a fost tratată cu seriozitate”

Viorica rămâne șefa. Iohannis și România pierd. Hari Bucur-Marcu: „Am înțeles de la ministrul de Interne că acest guvern este alături de pușcăriașul Dragnea Liviu, „președintele”....Am înțeles de la Președintele României că...” 1

Hari Bucur-Marcu: „Am înțeles de la Președintele României că Guvernul Dăncilei este o vulnerabilitate de securitate națională. Am înțeles de la ministrul de Externe din Guvernul Dăncilei că acest guvern este pro-Plahotniuc, oligarhul moldovean.

Am înțeles de la ministrul de Interne că acest guvern este alături de pușcăriașul Dragnea Liviu, „președintele”. Am înțeles de la ministrul Apărării că acest guvern încurajează încălcarea lejeră a Constituției, în materie de comandă militară strategică. Am înțeles de la ministrul de Justiție că acest guvern se ocupă cu recuperarea tovarășilor de partid aflați în suferință, în închisori insalubre din străinătate.

Am înțeles de la ministrul de Finanțe că acest guvern încurajează bulversarea codurilor fiscale și ale altor norme financiare. Și aș putea continua ce am înțeles și de la alți miniștri, care au arătat că Guvernul Dăncilei este incompetent, pro-moscovit, anti-occidental, anti-economic, trădător, chiar.

Și am înțeles de la opoziția parlamentară că și ei înțeleg la fel. Așa că cel mai firesc lucru care s-a putut întâmpla a fost depunerea unei moțiuni de cenzură, pentru ca acest guvern anti-național să plece de la butoanele puterii executive.

Asta, indiferent cine i-ar lua locul Guvernului Dăncilei. Care nu ar trebui să plece ca să vină alții, ci ar trebui să plece deoarece locul lui nu e la guvernare. Având noi în vedere toate înțelegerile de mai sus.

Dar nu a fost să fie. Opoziția s-a purtat ca pasagerul acela care se hotărăște să nu meargă cu trenul de la ora 16.00, următorul fiind abia la toamnă, dar se duce totuși la gară, după plecarea trenului, doar ca să fie clar că este și el pasager și are dreptul lui să meargă pe peronul gol!”