(Last Updated On: June 10, 2019)

Primarul Gabriela Firea a povestit lui dimineața într-o conferință de presă ad-hoc faptul că Viorica Dăncilă, în calitate de premier al acestei țări, nu a participat la alcătuirea bugetului României pe 2019. Viorica a depus un jurământ la Cotroceni că va conduce țara nu a fost lăsată să participe la cea mai importantă operațiune a Guvernului!
Ce mai caută la guvernare?

Executivul a adoptat în ședința din 8 februarie bugetul de stat pe 2019, potrivit Hotnews.

Viorica, demisia! Alex Livadaru: „Incredibil. Primărița Gabriela Firea spune în fața ziariștilor despre cum premierul Dăncilă le-a povestit în CEX că nu a fost lăsată să participe la realizarea bugetului. Citiți încă o dată: Premierul României- Viorica Dăncilă- care a depus jurământul la Cotroceni, care a fost la ...” 1

Alex Livadaru: „Incredibil. Primărița Gabriela Firea spune în fața ziariștilor despre cum premierul Dăncilă le-a povestit în CEX că nu a fost lăsată să participe la realizarea bugetului.

Citiți încă o dată: Premierul României- Viorica Dăncilă- care a depus jurământul la Cotroceni, care a fost la întâlniri bilaterale în Uniunea Europeană (cerând imperativ să nu fie pusă să dea socoteală), NU a fost lăsată să participe la realizarea bugetului (în sensul de lucrat pe el).

În schimb, la acele lucrări a participat iresponsabilul Teodorovici, care după ce a slujit cu obediență la stăpânul Liviu Dragnea, astăzi stă de-a dreapta aceluiaș premier Viorica Dăncilă.

Altfel- e foarte greu de spus exact în acest moment- care sunt găurile din finanțele României, cât de gravă este situația, cum stăm de fapt cu execuția bugetară.

Ce e de mnirat- acea doamnă Dăncilă trage cu dinții de scaun pentru că vrea să facă bine românilor, iar tupeistul de Eugen Teodorovici (ministru când s-a dat OUG 114 și când s-au tăiat banii de la primării) încă defilează rânjind pe la televizor despre cum se gândește să participe la alegerile prezidențiale.

Vă dați seama?!!”