Viorica: „Am început să fiu eu”. Denise Rifai: „UAU. Jur ca nu as vrea sa fiu acum in locul lui Dragnea. 😅. Deci daca nu era Dragnea, femeia asta era Nici secretara de Consiliu Judetean. “Nici” secretara, dada!!!! Nasol, domn Presedinte! Chiar aveti …”

(Last Updated On: June 11, 2019)

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut autocritica luni seara la TVR unde a declarat că a fost o greșeală să-l lase pe Liviu Dragnea să hotărască tot în partid. Acum Viorica a început să fie ea 🙂

Denise Rifai: „UAU. Jur ca nu as vrea sa fiu acum in locul lui Dragnea. 😅. Deci daca nu era Dragnea, femeia asta era Nici secretara de Consiliu Judetean. “Nici” secretara, dada!!!!

Nasol, domn Presedinte! Chiar aveti mana proasta la…femei! 😅”

Viorica Dăncilă, citată de G4Media. „Am început să fiu eu, am mers după anumite deja desenate, după anumite mesaje pe care trebuia să le scot în spațiul public. A fost și teama de a nu-i dezamăgi pe cei care au crezut în mine.

Viorica: „Am început să fiu eu”. Denise Rifai: „UAU. Jur ca nu as vrea sa fiu acum in locul lui Dragnea. 😅. Deci daca nu era Dragnea, femeia asta era Nici secretara de Consiliu Judetean. “Nici” secretara, dada!!!!  Nasol, domn Presedinte! Chiar aveti ...” 1

Au fost mai multe elemente care au făcut să fiu mai reținută. Acum mi-am dat seama că PSD a fost într-un moment critic și tote schimbările țin de modul în care voi acționa de-acum încolo ca președinte interimar, cum voi reacționa cu colegii și cum voi schimba modul de lucru în partid.

Erau anumite direcții pe care trebuia să le urmez. Dacă nu te identifici cu ceea ce spui, parcă nu ai credibilitate. Așa trebuia să fiu și a trebuit să merg pe drumul acela. Ce a fost, a fost… Poate a fost și vina mea că am acceptat anumite lucruri. Trebuie să îmi asum și eu partea mea de vină. Important e că acum sunt foarte hotărâtă să mă implic mult mai mult”.

Despre condamnarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a spus: „Eram la guvern împreună cu miniștri, discutam de ieșirea sau rămânerea la guvernare. Am primit vestea ca o a doua lovitură. Mi-am dat seama că e cea mai dificilă perioadă pe care a avut-o PSD. Cu colegii miniștri am dat telefon și am convocat imediat CEx pentru că era un moment în care era necesară implicarea și să adun toți liderii astfel încât să nu se scindeze PSD.