(Video) Scandal Valea Uzului. Ultrașii de la Dinamo și Steaua au fost prezenți! Momentul în care intră în cimitir și se năpustesc către maghiari: ‘Plecați de aici!’

(Last Updated On: June 6, 2019)

Scandal joi seara în Valea Uzului. 1,000 de maghiar au încercat să blocheze intrarea în cimitirul internațional pentru mai mulți români, mulți dintre ei agresivi din galeriile Steaua și Dinamo.

Maghiarii aflați la marginea cimitirului din Valea Uzului au fost luați prin surprindere de românii pătrunși în cimitir, mai ales în momentul în care a început să fie rupte bucăți din porțile de intrare.

Liderii UDMR acuză faptul că printre românii prezenți la manifestație ar fi și ultrași din galeriile de fotbal. Potrivit informațiilor ȘTIRIPESURSE.RO, la fața locului s-au deplasat ultrași de la FCSB și de la Dinamo București.

Pe Facebook, Cary Duran a scris: „Inainte de toate sunt Oameni si Eroi , soldati morti, macar dupa moarte lasati-i in pace sa se odihneasca de-a valma toti, maghiari, romani, evrei, tigani, germani, rusi indiferent de unde ar ar fi. Macar dupa moarte sa fie frati, daca razboaiele i-au despartit. De era pace poate erau prieteni si imparteau o bere, nu si-au ales bietii oameni razboaiele in care sa moara. Sunt Oameni si Eroi, atat”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!