(Last Updated On: June 11, 2019)

Mâncatul semințelor presupune scuipatul pe jos al cojilor chiar dacă ești în tren, lângă alți călători. Este complicat să ai o punguță lângă tine pentru coji dacă tot vrei să molfăi semințele de față cu alte persoane.

O femeie care mânca semințe în tren și arunca cojile pe jos a fost filmată și luată la rost de o tânără care se afla în același compartiment, anunță Stirile Pro Tv. 

(Video) O femeie care arunca cojile de semințe pe jos în tren, luată la rost de o tânără: „Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?” 1

„Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra, care a publicat imaginile pe Facebook.

Femeia a negat că a aruncat cojile pe jos și i-a spus tinerei să-i fie rușine că îi face observație, fiind mai mică decât ea.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, spune aceasta în filmare.

Până la urmă, femeia recunoaşte că sunt câteva coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să-i facă observație pentru că este mică: „Da, sunt câteva coji de seminţe. (…) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“.

Vezi aici Video:

În tot acest timp niciun alt călător nu a intervenit în discuţia dintre cele două.