(Video) George Buhnici: „Așa arată un om fericit, adică eu, după două luni în care conduc o mașină electrică. Aproape că mi-a trecut teama că nu am unde să o încarc și încă sunt surprins de cât d …”

(Last Updated On: June 12, 2019)

George Buhnici se declară feriit că este complet ecologic și sustenabil, el conduce o mașină Tesla model 3.

Al treilea model Tesla a fost lansat în America, în 2017. Este şi cel mai mic model aflat în construcţie. Iniţial a fost Model S, o limuzină elegantă, pe urmă a fost Model X, un SUV cu şapte locuri.    Model 3 este extrem de simplu în interior. Nu există niciun buton, niciun ceas, ci doar un display de laptop, anunță Adevarul.

(Video) George Buhnici: „Așa arată un om fericit, adică eu, după două luni în care conduc o mașină electrică. Aproape că mi-a trecut teama că nu am unde să o încarc și încă sunt surprins de cât d ...” 1

George Buhnici: „Așa arată un om fericit, adică eu, după două luni în care conduc o mașină electrică. Aproape că mi-a trecut teama că nu am unde să o încarc și încă sunt surprins de cât de silențioasă este! Serios, e complet liniște în mașină, mai ales în oraș”.

„Sunt bucuros pentru că știu că acum sunt complet ecologic și sustenabil. Nu mai intru la benzinărie decât pentru lichid de parbriz, și ”alimentez” rareori mașina atunci când mă duc la un supermarket la cumpărături. Primele săptămâni au fost critice, și e normal pentru orice posesor de automobil electric”, a mai spus Buhnici pe blogul personal, buhnici.ro.

Vezi aici Vide: