Update. Dumitru Coarnă: „Criminalul se pare că s-a spânzurat cu lenjeria de pat …În doi ani, maxim, era eliberat condiționat. Nu era pentru prima dată în închisoare, știa ce era acolo….”

(Last Updated On: June 10, 2019)

Gardienii de la Penitenciarului din Timişoara l-au lăsat singur în celulă pe ucigașul polițistului iar acesta a decis să se sinucidă.

El a fost găsit spânzurat în baia celulei cu cearceaful de pe pat, au informat reprezentanţii Închisorii Popa Şapcă, din Timişoara. Gardienii au mers la uşa celulii la ora 6.30 şi au introdus tava cu mâncarea de dimineață pe uşiţa specială, dar au văzut că Lepa nu vine să ia mâncarea. Atunci au intrat în celulă şi l-au găsit spânzurat, informează Observator TV.

Update. Dumitru Coarnă: „Criminalul se pare că s-a spânzurat cu lenjeria de pat ...În doi ani, maxim, era eliberat condiționat. Nu era pentru prima dată în închisoare, știa ce era acolo....” 1

‘Probabil, până la urmă, indiferent de natura lui personală, a avut un fel de conștiință. Dacă nu reacționa violent, avea 4 ani și ceva de executare, în doi ani era eliberat condiționat, cu recursul compensatoriu poate și mai repede. A omorât un polițist de 43 de ani, care nu mai poate fi adus înapoi. Într-un fel, s-a făcut dreptate. E clar că omul avea probleme, altfel nu trăgea în acest polițist și nu făcea acum acest gest. E clar că avea probleme de anumită natură.

Am verificat și eu și se pare că s-a spânzurat cu lenjerie de pat. Până la urmă nu mai reface situația inițială, gestul lui sinucigaș, dar într-un fel s-a făcut dreptate, deși lucrurile astea ar putea fi evitate dacă acest individ avea un pic de luciditate la momentul în care a fost urmărit de acei patru polițiști.

În doi ani, maxim, era eliberat condiționat. Nu era pentru prima dată în închisoare, știa ce era acolo. Nu era ceva nou, un element care să provoace o anumită stare”, a spus Dumitru Coarnă, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV, potrivit DCnews.

Revenim cu detalii!