(Last Updated On: June 12, 2019)

Un român ajuns în Marea Britanie a avut parte de o vizită extrem de scurtă. Leonard-Valter Tudor a ajuns în Regatul Unit pe 7 iunie, iar a doua zi s-a apucat de furat, a fost prins și închis.

Ajuns în Marea Britanie românul a încercat să fure într-o geantă căptușită cu folie de aluminiu din magazinul TK Maxx de pe Milton Street, Doncaster.

Eficiență. Un român sosit vineri în Marea Britanie s-a apucat de furat sâmbătă și a fost condamnat luni. Politicienii români fură de ani de zile și nimeni nu-i prea deranjează 1

El spera că astfel va păcăli porțile de securitate, dar a fost prins pe 8 iunie, informează ziarulromanesc.net.

Tudor, în vârstă de 20 de ani, a fost ajutat de un interpret român în instanță. El a recunoscut furtul de accesorii în valoare de 508 lire sterline.

Judecătorul l-a trimis la o închisoare pentru tineri infractori timp de 16 săptămâni și i-a ordonat să plătească o taxă guvernamentală de 115 lire sterline.

Apărătorul a spus că Tudor a devenit tată pentru prima dată în urmă cu două săptămâni și că avea perspectiva de a lucra în South Yorkshire, dar a venit să stea cu un prieten în Doncaster.

„Pur și simplu promisiunea banilor l-a determinat să comită această infracțiune. A fost reținut imediat de personalul de securitate. Toate articolele au fost recuperate”, a mai spus avocatul.

El a spus că Tudor a recunoscut infracțiunile imediat și a planificat să se întoarcă în South Yorkshire dacă este eliberat.

„Mi-a spus că perspectiva muncii este una reală și are ca scop pur și simplu să ofere familiei sale un viitor”, a mai relatat avocatul apărării.