(Last Updated On: June 13, 2019)

Un protestatar care a primit gaze de la jandarmi direct în gură are un început de cancer în gât. Scandalos este faptul că Jandarmii nu au spun nici până astăzi cu ce au dat pe 10 august pentru ca cei gazați să se trateze omenește. Pot fi acuzați de tentativă de omor pentru că lasă oamenii să se îmbolnăvească și să moară?

Dana Hering: „Am mai spus-o, gazele pe care le-au lansat la evacuare si pe care le-am inhalat in 10 August, mi-au ars pur si simplu esofagul. Voce n-am avut o săptămână, ochii mi-au fost inflamați vreo doua săptămâni,
Nici pana azi nu stim cu ce ne-au otravit j…e lui Carmendan in Piata Victoriei”.

Un protestatar a făcut cancer la gât după ce a fost gazat de jandarmi pe 10 august?! Dana Hering: „Am mai spus-o, gazele pe care le-au lansat la evacuare si pe care le-am inhalat in 10 August, mi-au ars pur si simplu esofagul. Voce n-am avut o săptămână, ochii mi-au fost inflamați vreo doua săptămâni.  Nici pana azi nu stim cu ce ne-au otravit ...” 1

Camelia Hagianu: „Vreau demult să scriu despre asta, dar n-am avut voie. Acum că a deconspirat altcineva secretul, o fac. Pe fugă și cu furie. Presimt c-o să revin.
NU CRED IN COINCIDENȚE! Horatiu a fost spreiat direct in gură, de la câțiva centimetri.

De atunci a inceput ”deranjul”. Si a continuat. De câte ori l-am văzut, a pomenit despre faptul ca încă mai tușește, că-l deranjează gâtul. L-am înțeles, am avut senzația de esofag ars de la zeci de metri distanță, nu de la gard ca el. Apoi i s-a umflat un ganglionaș, apoi un puișor de cancer in gât, o nimica toată.

Cârlan si-a luat gazele cam tot de la distanța aia
Nici ochiul lu Botez n-a fost mai bine. Nici ficatul.

Si-s doar 3 oameni din lista mea, unul dintre ei findu-mi mai mult decât friend de fb.
Pe pariu că aveți și voi? Si că vor mai apărea? Că-i doar inceputul? Că cei din prima linie vor avea de suferit?

LE Poate ca ar trebui sa facem o cercetare mai amănunțită pe tema asta. La un an distanta au apărut cancere, agravarea astmului, tot felul de boli si simptome in urma expunerii la gazele din piață.
Nu știm decât ca erau in termen de garantie, doar asa ne-a spus Arafat”.