(Last Updated On: June 13, 2019)

Peste 200 persoane au anunțat, pe Facebook, că vor ieși în stradă să ceară demisia lui Klaus Iohannis și eliberarea lui Liviu Dragnea.

Evenimentul este programat duminică, 16 iunie, între orele 12.00 şi 15.00, iar până la această ora peste 240 de oameni au anunţat că vor participa, în timp ce 870 sunt interesaţi, anunță Adevarul. 

„DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA!

Te așteptai? Protest pentru eliberarea lui Liviu Dragnea din pușcărie si demisia lui Iohannis. „Împreună putem învinge” 1

LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!!

HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI,APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS.LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu este clar cât trebuie să strige participanții pentru a se dărâmna zidurile pușcăriei Rahova și Liviu Dragnea să fie eliberat.