Surse. „Liviu Dragnea nu servește fasole la gamelă, mănâncă doar ce-i aduce aia mică la pachet…Nu este în depresie așa cum se vehiculează. Are condiții bune …Vine săptămânal cu sacoșe întregi de mâncare..”

(Last Updated On: June 12, 2019)

Surse din Penitenciarul Rahova au dezvăluit pentru Click că Liviu Dragnea o duce destul de bine în pușcărie, nu este în depresie tot timpul.

Liviu Dragnea se află încarcerat de trei săptămâni la Penitenciarul Rahova, unde trebuie să stea în carantină 21 de zile. După aceea, este posibil să fie transferat la Jilava. Până atunci, aici îi este bine, spun cei de la Click. 

Surse. „Liviu Dragnea nu servește fasole la gamelă, mănâncă doar ce-i aduce aia mică la pachet...Nu este în depresie așa cum se vehiculează. Are condiții bune ...Vine săptămânal cu sacoșe întregi de mâncare..” 1

”Nu este în depresie așa cum se vehiculează. Are condiții bune. Celula i-a fost văruită înainte să ajungă, stă singur, este ferit de ceilalți deținuți și nu servește fasole la gamelă. El mănâncă doar de la pachet, ce-i aduce aia mică (n.r. Irina Tănase, iubita lui Dragnea). Vine săptămânal cu sacoșe întregi de mâncare”, au dezvăluit surse din sistem pentru Click.

Potrivit legii, fiecare deținut are dreptul la 10 kg de alimente pe lună, plus 6 kg de fructe și legume. Totodată, am aflat că Dragnea își petrece timpul citind și refuză să se uite la televizior.

Codrin Ștefănescu: ”Nu se uită la televizor”
„Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Sper ca oamenii să nu se delimiteze de el și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel.

Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor.

Dragnea încearcă să nu se uite la televizor și vrea să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce crucea mai departe.

Atunci când va putea primi vizite, sunt pe lista de vizitatori. Am să mă duc, așa cum m-am dus și la Adrian Năstase și la Costică Niță, așa cum nu m-am delimitat nici de Olguța Vasilescu când a avut cătușe la mâini, așa cum nu m-am delimitat nici de Ionel Arsene, Radu Mazăre și mulți colegi de-ai noștri”, a spus Codrin Ștefănescu, fostul secretar al partidului, la Antena 3.

El a fost demis din funcție imediat ce Dragnea fost încarcerat.