Specialist despre „poza” lui Liviu Dragnea din închisoare. ”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața …”

(Last Updated On: June 16, 2019)

Zilele trecute, pe Facebook, a fost distribuită o fotografie cu Liviu Dragnea în pușcărie. Dragnea ar fi fost îmbrăcat  fi îmbrăcat într-un trening, cu ochelari, iar coleg de celulă i-ar mai fi încă un bărbat.

CANCAN.RO a vorbit cu un specialist, care a analizat poza, și care spune că la mijloc este un trucaj!

Specialist despre „poza” lui Liviu Dragnea din închisoare. ”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața ...” 1

”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta.

În altă ordinde de idei, președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, a spus sâmbătă, la România TV că are informații despre mișcarea de ultim moment a lui Liviu Dragnea cu privire la o cerere de transfer, ţinând cont de faptul că perioada de carantină urmează să se încheie în curând.

Dumitru Coarnă spune că are informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți.

Coarnă a spus la România TV că deține date potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vânjuleţ.

După perioada de carantină fostul lider al PSD va fi transferat la un penitenciar din țară, în funcție de domiciliul pe care îl are în buletin. În Alexandria nu există penitenciar. În prezent Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova unde e încă în perioada de carantină.