Nici măcar un scaun! Sergiu Anghel: „Sunt revoltat. Pe stat îl doare in c.r daca am un loc pe scaun in fata cabinetului unde soția mea ( cu coxartroza) sta in picioare de trei ore fiind programata acum…trei ore. Si încă mai sta la ora la care scriu. Si va mai sta încă aprox doua ore judecind după …”

(Last Updated On: June 15, 2019)

Cei de la USR au calculat că o familie din România plătește ca taxe și impozite din salariu aproximativ 3 milioane de lei până la pensionare. Iar când mergi la un spital nu găsești măcar un scaun la secția de ortopedie!

Pornim calculul de la un venit mediu lunar brut de 4.488 de lei. Adică puţin peste 2.600 de lei net, suma pe care o câştiga fiecare român, în medie, la momentul studiului. Din aceşti bani, statul încasează o parte din ce în ce mai mare, timp de 45 de ani. Pentru o familie cu doi adulţi, suma se dublează, iar când apare şi-un copil, apar şi cheltuieli suplimentare. Ajungem la finalul vieţii de angajat la peste trei milioane de lei, anunță Antena 1. Deci familia ta a dat statului român 3 milioane de lei iar statul și-a bătut joc de bani. Cine-i prostul?

Nici măcar un scaun! Sergiu Anghel: „Sunt revoltat. Pe stat îl doare in c.r daca am un loc pe scaun in fata cabinetului unde soția mea ( cu coxartroza) sta in picioare de trei ore fiind programata acum...trei ore. Si încă mai sta la ora la care scriu. Si va mai sta încă aprox doua ore judecind după ...” 1

Pe Facebook, Sergiu Anghel a scris: „Sunt revoltat. N-am fost bolnav de cind ma știu. Nu săriți! Nu asta ma revolta. Banii pentru sănătate (nu putini) mi-au fost trași din salariu fără ca eu sa decid procentele.

S-a stâns o grămadă de bani cu care aș putea sa ma duc si eu la Londra sa-mi scot sirma din nas cu care Sistemul m-a agățat de sistemul lui nesănătos de…sănătate.

Dar banii mei pentru sănătatea mea nu sunt ai mei. Ei aparțin Sistemului in baza principiului solidarității umane. Foarte frumos. Statul are grija sa am un loc in Paradis, dar îl doare in c.r daca am un loc pe scaun in fata cabinetului unde soția mea ( cu coxartroza) sta in picioare de trei ore fiind programata acum…trei ore.

Si încă mai sta la ora la care scriu. Si va mai sta încă aprox doua ore judecind după nr pacienților din fata ușii medicului împărțit la durata unui consult per pacient. Si cit de simplu le-ar fi medicilor care acum sunt plătiți ca afara sa programeze pacienții ca afara.

Adică sa știi dom’le cit iti ia in medie un pacient si sa reglezi telefonic rata venirii la spitalul in care n-ai scaune pr bolnavii care nu pot sta 5 ore in picioare, in funcție de cum rezolvi pacienții in timp.

Adică: 1. Tatza Safta s-a programat pt o fractură de gamba schimbare gips= o jum de ora. Dureaza mai mult? Ok, asistenta pune mina pe tel si-l anunta pe badea Ion sa vina peste o ora ca sa nu stea in singurul picior pe care-l are pina e pusa tatza Safta si pe ala rupt.

O fi asa de greu? 2. Nu vine badea Ion ca i-au venit rudele de la tara? Ok, e invitat unul din pacienti cu o ora mai devreme.

Nu poate veni nimeni din cei 8 pacienți la ora respectiva? No big deal; ia si doctora o pauza si intra pe FB sa vada cum o mai injura pacientii sau da o fuga pina la c…l ala de manager general si-i spune, ba idiotule baga scaune la ortopedie (…) Dar e greu. E mai usor si mult mai util sa-i lasi pe prostii care-ti dau tie salariul din taxele plătite pe sistemul vostru bolnav de sănătate decit sa le dai macar un scaun in care sa mediteze la mizeria conditiei umane minimum 5 ore, ca trei ore nu-s de ajuns sa pricepi.

Si, in plus, din confortul pacientului medicul nu cîștigă nimic. Durerea statului la coada e parte din diagnostic si din co-plată pt ca șpaga medicală nu se naste din confort si din demnitate ci din durere, din umilință si din asteptare. Iata si deviza sistemului medical din RO!

FI-v-ar jurămîntul lui Hipocrate de rîs sa va fie, nemernicilor!”