Rovana Plumb l-a uitat deja pe Dragnea. Radu Banciu: „Când va ieși din închisoare, Liviu Dragnea nu-și va mai recunoaște partidul, colegii. Nu va mai avea acces la seif, la cheițe, nu va mai avea unde să intre”

(Last Updated On: June 12, 2019)

Radu Banciu spune că Liviu Dragnea va fi uitat de colegii săi din PSD (și-a dat demisia, a fost demis?). Prima care l-a și uitat este Rovana Plumb.

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația lui Liviu Dragnea, condamnat la trai ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Rovana Plumb l-a uitat deja pe Dragnea. Radu Banciu: „Când va ieși din închisoare, Liviu Dragnea nu-și va mai recunoaște partidul, colegii. Nu va mai avea acces la seif, la cheițe, nu va mai avea unde să intre” 1

”Liviu Dragnea e un v…..e astăzi la Rahova. Când va ieși nu-și va mai recunoaște partidul, colegii, dar îl va mai recunoaște pe el cineva? Va avea alte numere pe tricou, alte culori, toate se termină, nu mai are acces la seif, la cheițe, nu mai are unde să intre. O să stea cu cine mai apucă, poate cu frații Becali, că ei tot intră și ies (din pușcărie – n.r.)”, a comentat Radu Banciu, potrivit B1.ro. 

Vicepreședintele PSD Rovana Plumb a declarat luni, întrebată dacă îl va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, că ea va pleca la Bruxelles, iar peste două săptămâni va fi la o întâlnire a PES, anunță Realitatea Tv. Nu are timp de Dragnea.

“Eu vă anunț că din această după-amiază o să plec la Bruxelles. Peste două săptămâni va fi și o întâlnire a PES, în cadrul căruia figurez ca memru presidency, așa că am priorități și pentru perioada următoare”, a spus Rovana Plumb înainte de ședința Biroului Politic Național al PSD, potrivit Euractiv.ro.