(Last Updated On: June 25, 2019)

Un român de 19 ani a avut parte de o moarte violentă pe o autostradă din Franța. A coborât din microbuz, a traversat în fugă autostrada şi a fost lovit în plin.

Sâmbătă, în jurul orei 10 dimineața , un accident teribil a ucis un tânăr român, pe autostrada A16 , în apropiere de Offekerque. Accidentul a avut loc în direcția Calais către Dunkirk, la aproximativ un kilometru de ieșirea Audruicq-Oye-Plage, scrie lavoixdunord.fr, potrivit Observator Tv. 

Român spulberat pe o autostradă din Franța. Mergea la muncă în Anglia 1

Un român în vârstă de 19 ani a fost lovit de o mașină înregistrată în Marea Britanie . Tânărul pieton, aflat pe marginea autostrăzii din motive necunoscute, nu a supraviețuit accidentului. Șocat, șoferul britanic al unui Ford Fiesta a fost dus la spital din Calais.

Presa franceză mai scrie că maşina care l-a lovit pe român avea 110 km la oră. Tânărul se numeşte Nicu Mihălăchiuţei, era din Botoşani şi plecase din România vineri, cu un microbuz, la muncă în Anglia. Chiar înainte de a ajunge pe ţărmul francez al Canalului Mânecii, Nicu a coborât din microbuz şi a dispărut, fiind ucis în accident la puţină vreme după aceea.