Pompierii IGSU: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!” O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură. În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna …”

Inundațiile au produs ravagii în România. Pompierii de la ISU Timiș au salvat o bătrână și câinele care a rămas alături de ea din calea apelor.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au scris pe Facebook: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!”

Pompierii IGSU: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!” O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură. În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna ...” 1

Apa a năvălit cu putere peste localitatea Ohaba Lungă din Timiș în care cei mai mulți locuitori sunt vârstnici. O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură.

În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna nu a văzut o asemenea furie a naturii, care să îi ia toată agoniseala în câteva secunde.
Apa depășea un metru și jumătate, iar pericolul era foarte mare. Femeia se refugiase într-o zonă înaltă a casei, iar singura ei scăpare erau pompierii.

De peste șapte zile, pompierii militari din întreaga țară derulează intervenții dramatice de salvare a persoanelor din calea viiturilor provocate de ploile abundente și vremea severă.”