Pompierii IGSU: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!” O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură. În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna …”

(Last Updated On: June 6, 2019)

Inundațiile au produs ravagii în România. Pompierii de la ISU Timiș au salvat o bătrână și câinele care a rămas alături de ea din calea apelor.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au scris pe Facebook: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!”

Pompierii IGSU: „Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!” O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură. În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna ...” 1

Apa a năvălit cu putere peste localitatea Ohaba Lungă din Timiș în care cei mai mulți locuitori sunt vârstnici. O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură.

În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna nu a văzut o asemenea furie a naturii, care să îi ia toată agoniseala în câteva secunde.
Apa depășea un metru și jumătate, iar pericolul era foarte mare. Femeia se refugiase într-o zonă înaltă a casei, iar singura ei scăpare erau pompierii.

De peste șapte zile, pompierii militari din întreaga țară derulează intervenții dramatice de salvare a persoanelor din calea viiturilor provocate de ploile abundente și vremea severă.”