(Last Updated On: June 17, 2019)

Un român din Spania povestește cum se desfășoară plaja acolo. Mare diferență față de Mamaia.

Pe nisipul de la malul mării, în acest weekend, s-a dat o adevărată bătălie pentru un loc pe şezlong, cu picioarele în valuri. Zona de siguranţă care trebuie păstrată între şezlonguri şi mare e respectată doar pe hârtie. În realitate, o plimbare de la un capăt la altul al plajei din Mamaia, de exemplu, a fost un slalom printre umbrele, saltele, scaune de plajă şi sticle de bere. Oficial, sunt peste 50 de mii de turişti la malul mării. E cel mai aglomerat week-end şi cel mai promiţător început de sezon estival, anunță Observator Tv.

El Emigrante:Ca tot a venit vara si turismul e in toi aici in Spania, va spun ca nu e rușine sa iți iei cu tine bere si mâncare pe plaja, ca sa nu mai pleci la prânz sa mănânci.

Este o practică aici pe plajele din Spania, englezi, francezi, spanioli sau alte nații, toți își iau cate ceva cu ei sa stea cat mai mult la plaja.

Plaja din Spania vs plaja din România. El Emigrante: „Doar o parte dintre romani vin cu experienta de la Mamaia, unde daca te vede un conațional cu un sandwich la cearșaf te considera săracul plajei, ei evitând sa ia cate ceva in traista si prefera sa-si facă gaura in buget la restaurantele de pe lângă apa. Luați-va liniștiți câteva beri si sucuri de la Mercadona, Lidl sau orice magazin de-asta mare, bagați si cate ...” 1

Doar o parte dintre romani vin cu experienta de la Mamaia, unde daca te vede un conațional cu un sandwich la cearșaf te considera săracul plajei, ei evitând sa ia cate ceva in traista si prefera sa-si facă gaura in buget la restaurantele de pe lângă apa.

Luați-va liniștiți câteva beri si sucuri de la Mercadona, Lidl sau orice magazin de-asta mare, bagați si cate ceva de ronțăit in traista si stați calmi, duceți resturile la cos după ce mâncați si este foarte bine.

Totuși, aveți grija sa nu vă vadă vreun conațional, ca o sa ajungeți subiect de discuție duminica la slujba de la biserica…
Sa aveți soare, apa calda si plaja plăcută”.