Obsesia Girofarurilor. Catalin Striblea: „Mașina oficială avea zeci de licurici roș-albaștri. Nu exagerez….Și mă gândeam că atunci când prostia asta cu mașinile oficiale și cu girofar o să înceteze, România o să fie normală. În definitiv, la ora 9 seara, chiar nu ai nevoie de antemergător în București. Nu e ca și cum mai ai de…”

(Last Updated On: June 13, 2019)

Un politician român se simte puternic doar dacă are girofar și multe mașini care să-l însoțească. Vă mai aduceți aminte de Gabriel Oprea ce mândru gonea el cu alaiaul cu girofar?

Catalin Striblea a scris pe Facebook: „Să fi fost pe la 9 seara la Piața Victoriei. O mașină cu număr de MAI, cu antemergător un Logan de la Poliție, a trecut pe roșu dinspre Lascăr Catargiu spre Magheru. Mașina oficială avea zeci de licurici roș-albaștri. Nu exagerez. Puși pe rama de sus a parbrizului pe lateral, pe cea de jos, și pe mască. Mi s-a părut că văd o coafură cunoscută înauntru. Asta e tot.

Obsesia Girofarurilor. Catalin Striblea: „Mașina oficială avea zeci de licurici roș-albaștri. Nu exagerez....Și mă gândeam că atunci când prostia asta cu mașinile oficiale și cu girofar o să înceteze, România o să fie normală. În definitiv, la ora 9 seara, chiar nu ai nevoie de antemergător în București. Nu e ca și cum mai ai de...” 1

Și mă gândeam că atunci când prostia asta cu mașinile oficiale și cu girofar o să înceteze, România o să fie normală. În definitiv, la ora 9 seara, chiar nu ai nevoie de antemergător în București. Nu e ca și cum mai ai de rezolvat ceva. E doar un țățism.”